haaaydi مدیر استارتر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 107 عنوان ای وی اف 120 بازدید | 5 پست سلام بچه ها من روز ۱۸ انتقالم هیییییییچ علائمی نداشتم بی بی چک هامم که همش منفی بودن دیگه از روز ۱۳ داروهارو نخوردم و امپولا رو نزدمکی باید پریود بشم ؟ 1400/09/06 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردشیردرازدستمم عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6900 آز دادی من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
اردشیردرازدستمم عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6900 نه دیگه نرفتم روز ۱۳ خیلی زود بوده واسع قطع کردن آمپول و داروروز ۱۶ باید آز بتا میدادی نباید بی بی چک میزدی من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
haaaydi مدیر استارتر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 107 روز ۱۳ خیلی زود بوده واسع قطع کردن آمپول و دارو روز ۱۶ باید آز بتا میدادی نباید بی بی چک میز ... آخه این چه بارداری یه که هییییییییچ علامتی نداره ، انقدر علائم ندارم که گاهی یادم میره آی وی اف کردم نه ترشح ، نه درد سینه ، نه هیچی
اردشیردرازدستمم عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6900 آخه این چه بارداری یه که هییییییییچ علامتی نداره ، انقدر علائم ندارم که گاهی یادم میره آی وی اف کردم ... دنبال علائم نباش من کلی علائم داشتم ولی منفی شد من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚