imomi مدیر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 3242 عنوان چجوری به شوهرم بگم | مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 32 پست دیشب دعوای شدیدی داشتیم ، مقصر هم من بودم ، ولی قهریم ، مدل شوهرمم طوری ک خودمم بکشم آشتی نمیکنه تا زمان بگذره ، حداقل ی هفته قهر میکنه ،حالا خواهرم زنگ زده یهو ک امشب تولد مامان میگیریم بیا، شوهرمم لجباز ،الان چجوری بهش بگم ، زنگ بزنم چی بگم ، نریم اونا میفهمن دعوامون شده ، بخوام بزور برم ک شوهرم تابلو میکنه ، نگم اصلا به شوهرم بعدا بفهمه نمیگه دعوامون بود میگه خانوادت مارو آدم حساب نکردن و.. 1400/09/06 | 17:43 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tootfarangiijan عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1817 حالا چه اصراری داری بری من باشم میگم نمیتونم بیام خونه فلان دوست شوهرم دعوتیم یا برنامه دیگه ریختیم حالا چی میشه نرو
نگااااااارجووووووونم عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 5087 اوه اوه چه شرایط بدی😑اگه ما باهم قهر بودیم و مقصرم من بودم عمرا نمیومدمیگفت نخیر🥴🥴🥴
سحر_ر عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 873 اوه اوه چه شرایط بدی😑 اگه ما باهم قهر بودیم و مقصرم من بودم عمرا نمیومد میگفت نخیر🥴🥴🥴 آره خیلی بده تازه ماهروقت دعوامون میشه فرداش یاهمون روز یا برامون مهمون میاد یا جایی دعوت میشیم یا اتفاقایی میفته که مجبوریم باهم حرف بزنیم فقط نقش بازی میکنیم😂🤕