2789
عنوان

تجربه(پوست)

81 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها میخوام درمورد یه کرم بهتون هشدار بدم که بقیه هم مثل من متاسفانه گول نخورن...

کرم ووکس رو شاید اسمش رو شنیده باشید یه مدت حیلی رو بورس بود مگفتن که برای سفید کردن بدن و صورت خوبه کرم موقتی بود و برای مهمانی و مجالس بیشتر استفاده میشه‌.

متاسفانه من خریداری کردم و یه مدت خیلی کوتاه ازش استفاده کردم اون لحظه ک استفاده میکنید خیلی تاثر خوبی داره پوست صورت و سفید طبیعی میکنه جوری ک خوشتون بیاد و دوباره استفاده کنید به صورت یه حالت طبیعی روشن میده من چوج خودم پوستم سبزه هست ازش استفاده کردم..

اما متاسقانه با این که مدت کوتاهیی استفاده کردم 

و هرشب هم صورتم و با فیس واش و اینا خوب میشستم بعد چند وقت منافذ پوستم و تمام باز کرد جوری ک پوستم دیگه بدون کرم خیلی بده و روی بینیم هم پر شد از جوشای سزسیاه 

خواستم باهاتون اینو درمیون بزارم شماهم مثل من این اشتباه و نکنید😔😔😔😔

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤

اره این کرمای معجزه همینجوریه اسیدیه پوست رو داغون میکنه

منافدتو میتونی خوب کنی با یه روتین درست برو دکتر

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره این کرمای معجزه همینجوریه اسیدیه پوست رو داغون میکنه منافدتو میتونی خوب کنی با یه روتین درست بر ...

اره عزیزم دنبال یه دکتر خوب میگردم که برم پیشش چون پوستم هیچ مشکلی نداشت فقط رنگش سبزه بود 

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤
اها خیلی ممنون که گفتی🌷 برا بدن ضرری نداره؟

قربونت عزیزم 

راستش من برای بدن زیاد استفاده نکردم یکی دوبار به ساعد زدم چیز خاصی ندیدم ولی صورتمو ک داغون کرد

ممنون😗😘

فدات عزیزم فقط اگر خاستی بگیری و استفاده کنی مراقب باش کرمش خیلی وسوسه کنندس اصلا ب صورتت نزن