راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببخشید میشه یکم راجبش توضیح بدین . به گوشت توی شیشه نمک و آب و پیاز هم باید بزنیم ؟
آره عزیزم ....من خودم گوشت یکم تفت دادم بعد پیاز ریختم و سرخ کردم بعدش ادویه و نمک و آبلیمو ... یکم اب ریختم وقتی که جوشید ریختم تو شیشه بزرگ رب گذاشتمش تو قابلمه بزرگ پر اب دارع میجوشع حالا بپزه کی بشع دیگه.. از ساعت۲ گذاشتم
درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
چند تکه گوشت ترجیحا گوسفندی بزار تو شیشه خیارشوری بعد ی پیاز هم روش رنده کن ی پنس نمک هم بزن درب شیشه رو ببند بزار تو دیگ پر از آب شعله رو روشن کن و قابلمه بزار رو شعله ، شعله رو کم کن برا ۵ تا ۷ ساعت بزار آب بجوشه و این شیشه هم داخل آب در حال جوش باشه خود گوشت تو شیشه آب پس میده و به محض اینکه قاشق بهش بزنی له میشه بسیار مقوی هست
ببخشید میشه یکم راجبش توضیح بدین . به گوشت توی شیشه نمک و آب و پیاز هم باید بزنیم ؟
عزیزم من برای پسرم اینطور درست میکنم
گوشت تیکه شده و یکم پیاز خورد شده چنتا حلقه هویج خیلی کم نمک در شیشه رو میبندم ایستاده میذارم تو قابلمه ۶.۷ ساعت باید بپزه حسابی فقط مراقب باش اگ اب قابلمت کم شد اب جوش از بغل شیشه بریزی اب سرد نریزی میترکه