2777
2789
دائمی میخواد بشه پارسال چند باری رفت مردم زنده شدم  ولی امسال میخواد دائمیش کنه حتی خودشم شریک ...

حداقل بهش بگو خونه رو جدا کنه از مادرش اینا که بتونی یکم استقلالتو بدست بگیری عزیزم

💛🐣🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه از خودت هم بوده دیگه شل گرفتی تو زندگیت اولین اشتباهت زندگی کردن با مادر شوهره دومی هم بچه ...

عزیزم من وقتی ازدواج کردم همچین شغلی نداشت الانم ۳ روزه با هم دعوا داریم میگم نمیشه میگه  میرم بچه مم خدا خواسته بود 

ورشکست شدیم خیلی ضرر کرد نتونستیم خونه بگیریم حالا  هم میخواد من پیش اونا باشم خودشم بره اینم میدونم باباش یه قرون نمیزاره کف دستش بخدا چند روزه سرم درد میکنه

حداقل بهش بگو خونه رو جدا کنه از مادرش اینا که بتونی یکم استقلالتو بدست بگیری عزیزم

واقعا موندم چکار کنم  

خیلی وقته افسارش تو دستم بود ولی الان هر کاری میکنم راضی نمیشه که نمیشه میگه همین کار فقط از دستم بر میاد. پدر شوهرم اینا همین یه پسر و دارن با یه دختر شغلش جدا کرد هر روز پدرشوهر مادرشوهرم دعامون میکردن جلو رو خودم حتی بیرون م کردن از خونه شون ولی شوهر م...

خب چرا اجازه نمیده بری پیش پدرت اینا؟

نمیدونم میگه دوس دارم خونه باشی با مادر اینام🙄

اصلا از اخلاقای گندش هر چی بگم کم گفتم ساعت پنج صبح میخواست کتکم بزنه😑

بعضی وقتا بغضم میگیره ار نا عدالتی های خدا...

خیلی بده منی که حتی بدون اجازه شوهرم آب نمی خورم  حتی نمیزاره هیچ برنامه ای داشته باشم با وجود وضع مالی بدش همش پشتش بودم  اصلا هیچی واسه خودم نخواستم ولی اون 

نمیدونم میگه دوس دارم خونه باشی با مادر اینام🙄 اصلا از اخلاقای گندش هر چی بگم کم گفتم ساعت پنج صبح ...

هی میخوام بگم چرا قبل از شناخت ازدواج میکنید

اما خب یاد زندگی خودم میفتم میبینم خیلی چیزا با شناخت هم مشخص نمیشن

امیدوارم خدا به زندگیت آرامش رو برگردونه

محبت شوهرت زیاد بشه و بتونی خونه رو جدا کنی و ی کار درست حسابی شوهرت پیدا کنه

ولی با دعا فقط انجام نمیشه

زندگی زناشوئی ۵۰ _ ۵۰ هستش

یعنی ۵۰ درصد زندگی با زنه

۵۰ درصد با مرد

توی ۵۰ درصد حق داشتنت از زندگی سعی کن همیشه حرمتت حفظ بشه 

به خداسته هات توجه بشه

چون اگر تا آخر عمر بخوای همیشه زیر بلیط شوهرت و خانوادش باشی هیچوقت خوشی رو از نزدیک لمس نمیکنی

💛🐣🌻
هی میخوام بگم چرا قبل از شناخت ازدواج میکنید اما خب یاد زندگی خودم میفتم میبینم خیلی چیزا با شناخت ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم انشاءالله شما هم به هرچی میخوای برسی ولی واقعا بعضی وقتا نمیشه چون خودم خواستم با همچین آدمی ازدواج کنم کسی پشتم نیست حتی تا چند وقت پیش شوهرم کتکایی میزد منو که یه بار رفتم خونه عمو ایناش  از اون موقعه فقط در حد حل دادن و سیلی میزنه چون نمی تونستم از کسی تو خونوادمون کمک بگیرم هار شده بود 

چقدر سخته...پاتو تو ی کفش کن من نصف بیشتر وقتی ک نیستیو‌میرم اونجا..یا مثلا هیچی نگو ولی وقتی رف برو ...

آخه مادرش امارمو بهش میده وقتی بفهمه چنین دعوایی راه می دازه طرف های ماهم که همش مرد سالاریه