2777
2789
عنوان

هر چی گوشت باشه خواهرم میده بچش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 40 پست
عزیزم خب بچه کم کم عادت میکنه ایناهم تو خونشون فقط گوشت غذارو دادن بچه دیگه عادت کرده

دقیقا قبول دارم خیلی کاره زشتیه بچه باید بفهمه از هر چیزی اونقدری بخوره که به همه میرسه

همون دیگه فک میکنن ب بچه لطف کردن  خود مادره میگفت غذایی ک گوشت نداشته باشه رو غذا نمیدونه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

جدا از این رفتار زشت، فردا هزارتا بیماری میگیره بچه. گوشت قرمز هم زیادیش اصلا خوب نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زشته دیدم ازاین بچه ها نفرت دارم ازاین جور اخلاق ها نفرت 

خواهرم بد عادتش کرده هر چی هم بهش میگیم ناراحت میشه فکر میکنه میگیم به بچش نده ولی بابام میگه هر چیزی حدی داره خودتم بخور به بچتم بده 

اره بیچاره خیلی حرص خورد 

به خواهرت بگو لااقل جلو مامان خودتم بخور که دلش نشکنه. اگه تو مادری اونم مادره اخه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اخه هر چی حدی داره الان دارن دعوا میکنن با مامانم که خودش یه تیکه هم گوشت نخورد داد به بچش مامانم می ...

اخه غذاهایی مثل قیمه  و قرمه که گوشت زیادی ندارن چه کار میکنه؟

حالا خورشت مرغ بازم گوشتش زیاده ولی مابقیه خورشتا رو نمیشه با گوشت خالی سیرشه