2777
2789
عنوان

هر چی گوشت باشه خواهرم میده بچش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 40 پست
ببخشید ولی نتیجش میشه یه بچه لوس  ما یکی از اینا تو فامیل داریم سر سفره گوشتای تو خورشتو درمیا ...

نه خواهرمن تو مهمونی اینجوری نمیکنه تو خونه ما یا بیرون غذا خوردنی اینجور میکنه مامانم کلی حرص میخوره مثلا بستنی سهم خودشم میده بچش اون هر موقع بگه سیر شدم میخوره اگه بخوره تموم کنه هم خواهرم چیزی نمیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقدر زیاد باشه اینجوری چن روز پیش تاس کباب داشتیم به بچش گوشت خالی میداد خودش اصلا گوشت نخورد فقط ...

چندتا مطلب درباره مضرات مصرف زباد گوشت پیدا کن بفرست براش😅

هر چیزی زیادش مضره.. نه به اینکه خودش هیچی نمیخوره. و نه اینکه بچشو فقط گوشتخوار ببار بیاره

نه دوس داره میگه بچه بیشتر دوس داره هر چیزی باشه اینطوریه 

ادم کمد دیواری بشه ولی مادر نشه.... 😅❤️ عیب نداره منم دوس دارم همه چی اول ببخشم به بچم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
نه خواهرمن تو مهمونی اینجوری نمیکنه تو خونه ما یا بیرون غذا خوردنی اینجور میکنه مامانم کلی حرص میخور ...

عزیزم خب بچه کم کم عادت میکنه

ایناهم تو خونشون فقط گوشت غذارو دادن بچه دیگه عادت کرده

باید ازالان به بچه یادبدن هرکسی حق خودش رو داره فردا روز ایناهان که بزرگ میشن به حق دیگران تجاوز میشه نخندیدن ولی مثل مثال تخممرغ دزد روزی شتر مرغ دزد میشه الانم اینم همینطور من دوتابچه دارم تواین یه مورد خیلی حساسم حتی اگه خیلی دوست هم داشته باید بدونه حقش چقدره اگه اضاف اومد و کسی نخواست میدم بهش بخوره وگرنه اصلا 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
ادم کمد دیواری بشه ولی مادر نشه.... 😅❤️ عیب نداره منم دوس دارم همه چی اول ببخشم به بچم

اخه هر چی حدی داره الان دارن دعوا میکنن با مامانم که خودش یه تیکه هم گوشت نخورد داد به بچش مامانم میگه تو چجور دوس داری بچت بخوره منم دوس دارم بچم بخوره ماشالله غذاشم خوبه بچه ۷ ساله از همه ی ما بیشتر میخوره نوش جونش ولی بد عادت کرده وقتی گوشتش تموم بشه تو سفره باشه برمیداره اون عیب نداره ولی وقتی ببینه تموم شده از بشقاب مامانش برمیداره اون بده

اخه هر چی حدی داره الان دارن دعوا میکنن با مامانم که خودش یه تیکه هم گوشت نخورد داد به بچش مامانم می ...

پس دیگه زیادروی میکنن ..

مامانتم حق داره بنده خدا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اخه هر چی حدی داره الان دارن دعوا میکنن با مامانم که خودش یه تیکه هم گوشت نخورد داد به بچش مامانم می ...

خیلی زشته دیدم ازاین بچه ها نفرت دارم ازاین جور اخلاق ها نفرت 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!