2777
2789

خوبه بابا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیست بابا

مبارکه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه بابا خوبن , چاقو اکثرا همین مدلیه من خودم ازینا دارم کلی به کارم میاد 

آره یا این مدلیه یا اونا که کلا استیله. کفگیر و ابزارمم کلا استیله چاقو رو اولش اینجوری گرفتم بعد اون یکیا رو یه مدل دیگه نمیدونم چرااااا

اگه نزدیکین و جاشو یادته عوض کن از نظر ظاهری نمیگماا خیلی مهم نیس واسه این میگم که اون مشکی ها به م ...

اع جدی پاک میشه الان داشتم باز میکردم اینی که استیله هم یه قسمتش رفته تو🥲 هر کدوم یه جور مشکل داره

اع جدی پاک میشه الان داشتم باز میکردم اینی که استیله هم یه قسمتش رفته تو🥲 هر کدوم یه جور مشکل داره

ببین هررررر چیزی که فک میکنی اگه عوض میکردی بهتر بود، این کارو بکن.که بعد با خودت نگی کااااش عوض میکردم

مخصوصا الان که دیدی تو رفتگی هم داره

نمیدونم جنس با جنس فرق میکنه یا نه ولی واسه مامان من پاک شدن اونی که خیلی استفاده کرده که کلا استیل شده😂

اصلا کلا ولش کن شمام بدتر از من حساسی

اینا خیلی استفاده شه یکی دو ساله بعدش باید عوض شن

منم دارم جهیزیه میخرم هی میگم رنگ فلان چیز خوبه یعنی کاش اینجوری میگرفتم کاش اون کارو میکردم🤦‍♀️🤦‍♀️