elhamm13 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 206 عنوان مزاح 68 بازدید | 8 پست ایا قرمزی صورت و داغی بدن و خارش از مزاج سوایی ژا صفراییم هست ؟ 1400/09/06 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 بقیه رونمیدونم ولی قرمزی صورت میتونه ازفشاربالاباشه .یاحساسیت یاگرمی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
elhamm13 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 206 بقیه رونمیدونم ولی قرمزی صورت میتونه ازفشاربالاباشه .یاحساسیت یاگرمی کم خونی و چربی خون بالا دارم فقط
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 کم خونی و چربی خون بالا دارم فقط ازچربی خون هم میشه فکرکنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
elhamm13 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 206 ازچربی خون هم میشه فکرکنم ۱ سیاهی زیاد زیر چشم ۲ داغی بدن ۳ قرمزی صورت ۴ خارش. دکتر گفت صفرات رفته تو سودات. ایا منطقیه ؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 ۱ سیاهی زیاد زیر چشم ۲ داغی بدن ۳ قرمزی صورت ۴ خارش. دکتر گفت صفرات ... نمیدونم والاسیاهی زیرچشم کمخونی داغی بدن مخصوصاپاچربی یاگرمی خارش هم میتونه ازگرمی یاحساسیت باشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
elhamm13 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 206 نمیدونم والا سیاهی زیرچشم کمخونی داغی بدن مخصوصاپاچربی یاگرمی خارش هم میتونه ازگرمی ی ... ممنون
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 ممنون 💖💖 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤