2777
2789
عنوان

چرا اینقدر

86 بازدید | 17 پست

چرا ابنجا اینقدر ادمو ناامید میکنن و هی میگن زود بچه آوردیم هر کی زود بچه نیاره سنش بالا بره مشکلات زیادی خواهد داشت.هر کی هم میگه من فعلا بچه نمیخوام گارد میگیرن که نه بیار سنت بالا میره ها.اصلا حواسشون به خانمایی که اینجان و دلشون میخواد مادرشن ولی خدا نمیخواد نیست.نمیدونن با این حرفاشون دل میشکنن.کمی تو حرفامون حواسمون باشه که چی میگیم.هر کی شرایط زندگی خودشو داره و فرق میکنه .قرار نیست همه مثل هم باشن

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

اخ گفتی😑

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

اینا همه حرف مفت تو فکر کن خودمون اومدیم تو این دنیا چه گلی بارمون گرفتیم یکی دیگم بیاریم اخه 

شاید قبلا ای چیزا ذوق و هدف بود ولی الا بنظرمن فقط جنایته وقتی شرایطش نیس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا همه حرف مفت تو فکر کن خودمون اومدیم تو این دنیا چه گلی بارمون گرفتیم یکی دیگم بیاریم اخه  ...

من خودم ۳۱ سالمه سالمم وخدانمیده اولش گفتم هرچی حکمت خودش الان اینجا اینقدر میگن وای چرا سن بالا بچه میارین و بده وچی ناامید شدم اززندگی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اتفاقا من هر وخت همچین نظرایی میخونم سریع یاد همین افراد میفتم و من بجای اون طرفی ک کامنت گذاشته عذا ...

اینقدر ته دل منوخالی کردن حدنداره

من خودم ۳۱ سالمه سالمم وخدانمیده اولش گفتم هرچی حکمت خودش الان اینجا اینقدر میگن وای چرا سن بالا بچه ...

ای حزفا چیه بابا من سی هنو مجردم اصلا برام مهم نیس مگه کل زندگی ازدواج و بچست مطمئن باش هروقت قسمتت باشه وارد زندگیت میشه حتی حتی اگه نشد هم ایقدر بچه هست آرزوشون مادر داشته باشن بیخیال حرفای مفت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم ☹️

وقتی خدا صلاح ندونه وسالم باشی وبهت نده چه کنه آدم.یه ذره اگر چیزی رو داریم وخوشحالیم جارش نزنیم شاید یکی نداشته باشه و آه بکشه

ای حزفا چیه بابا من سی هنو مجردم اصلا برام مهم نیس مگه کل زندگی ازدواج و بچست مطمئن باش هروقت قسمتت ...

اینجا میگن بالای ۲۵ سال دیگه ادم پیره

وقتی خدا صلاح ندونه وسالم باشی وبهت نده چه کنه آدم.یه ذره اگر چیزی رو داریم وخوشحالیم جارش نزنیم شای ...

متاسفانه اینجا اینچیزا رعایت نمیشه 

امیدوارم هر چ زودتر مامان بشی عزیزم. 

ناامید نباش 

متاسفانه اینجا اینچیزا رعایت نمیشه  امیدوارم هر چ زودتر مامان بشی عزیزم.  ناامید نباش ...

ممنون گلم ان شاالله

اونایی اینو میگن کل هنرشون شوهر کردن و بچه اوردنه باور کن

هرکسی تویه سنی ازدواج میکنه وبچه میاره میدان مسابقه نیست