2777
2789
عنوان

این پسرا🙄🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من چیکار کنم،روزا هی میره و خبری نیست ازشانس منم معرف لج کرده باهاش بهش برخورده طول داده و جوابشو ...

خب شما زنگ بزن بهش ، یه احوال پرسی چیزی ، بعد یه چیز ازش بخواه ، پایان نامه ای ، مصاحبه ای 

بعدش همه چی ردیف میشه

رَدّی محوِ آسمان خراش ...
خب شما زنگ بزن بهش ، یه احوال پرسی چیزی ، بعد یه چیز ازش بخواه ، پایان نامه ای ، مصاحبه ای  بع ...

هوووووف اون شماره منو داره خواهر

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نظری ندارم  فقط اینک سلام ندادن اسمش یچیز دیگس ن غرور 😑

😑نگو اون چیزو،زشته

ن ،قضیش مفصله پسره توهم میزد سلام نمیدم و ازش بدم میاد 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نمیدونم همه ی مغرورا اینجورین یا نه 

مثلا منم آدم سرد و مغروریم همه هم میگند 

ولی با خانواده و فامیل و دوستام نه اینجوری نیستم همیشه سعی میکنم تا حدی گرم و شوخ طبع باشم 

ولی اصلا به غریبه ها محل نمیدم 

فکر کنم استارتر هم اینجوریه

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   

استارتر واقعا من غرور نمیبینم توی صحبتات

بنده خدا به یکی معرفیت کرده طرف خودش بهت ز نزده حالا تو میخوای بیفتی دنبالش این میشه غرور به نظرت؟

یعنی این یه ذره جسارت که میگی به نظر من خیلی زیاده! چون اون اگه خیلی میخواست که خودش ز میزد بهت

نفر دوم رو کلا بیخیال شو

نفر اول هم همکارته میتونی اول باهاش یکم بری و بیای بعد اگه خواستی به رابطه تبدیلش کنی

ولی نظر من اینه که با همکار دوست نشی بهتره چون دو روز دیگه به هم بزنی باید همدیگه رو باز ببینید

ازونورم که میگی با یکی دیگه در ارتباط بودی اینطوری معروف میشی به دختری که با همه سر کار دوست میشه

به نظرم بهتره از جای دیگه کلا با کسی اشنا شی، از دوستات در واقع نه از سمت همکارات

با دوستات باغ برو رفت و امد کن تا ادمای جدید ببینی بعد ا یکی اشنا میشی کم کم

استارتر واقعا من غرور نمیبینم توی صحبتات بنده خدا به یکی معرفیت کرده طرف خودش بهت ز نزده حالا ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت

نمیدونم همه ی مغرورا اینجورین یا نه  مثلا منم آدم سرد و مغروریم همه هم میگند  ولی با خان ...

من کلا زیاد ازاین پسره ی مدت خوشم نمیاومد خب گرم نمیگرفتم باهاش و سلام دادن و ...خودش توهم زده وگرنه متوجه سلامم نمیشد

به نظرم شمارشو بگیر بعد تو شبکه اجتماعی فالو کن بعد از خودت عکس بزار کارایی که انجام میدی چیزایی که دوست داری اینجور چیزا توام اونو دنبال کن نظر بده اینا تا یک پل ارتباطی بینتون درست بشه بعد دیگه اونموقع اگر بهت پیشنهاد نداد پیشنهاد هم بدی بهش فکر کنم بهتر باشه

Keep your head up, movin’ on