2821
2789
عنوان

طلاگمشدهههه

258 بازدید | 32 پست

سلام ی زنجیر و پلاک خونه مامانم داشتم حالا نیستش بقیه طلا ها هست اونو نیست کاش خونه مامانم نبودددد چیکار کنم حالا خدا کنه پیدا بشه دعا کنید پیدا بشه از دیشب حالم بده 

چقد بده طلاهارو میزارید خونه ی مامانتون.خیلیا رو دیدم اینکارو میکنن.الان گم شده شوهرت فکرای بد نیاد سراغش😓

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خبر نداره هنوز 

هفت بار انالله و انا الیه راجعون بعد فوت کن تو خونه دوباره بگرد ان شاءلله پیدا میشه

شاید باورت نیشه ولی اگه ب این دعا اعتقاد کنی صددرصد نتیجه میده من ک هر چی گم میکنم اینو می خونم درجا پیدا میشه خداروشکر 😌

چقد بده طلاهارو میزارید خونه ی مامانتون.خیلیا رو دیدم اینکارو میکنن.الان گم شده شوهرت فکرای بد نیاد ...

میاد فکر کردی نمیاد همینجوریشم حرف میزنه ای خدا قصه مامانم اینا باید بخورم هیچ شانس ندارم تو این دنیا خدا کنه پسدا بشه اگه برده باشنش چکار کنم حالا بااینکه کادو ای بود که مامانم خودش برام خرید

هفت بار انالله و انا الیه راجعون بعد فوت کن تو خونه دوباره بگرد ان شاءلله پیدا میشه شاید باورت نیشه ...

ماشینم پیدا میشه؟🤔

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

میاد فکر کردی نمیاد همینجوریشم حرف میزنه ای خدا قصه مامانم اینا باید بخورم هیچ شانس ندارم تو این دنی ...

حالا غصه نخور ان شاءالله پیدا میشه ولی بقیه طلاهارو بیار پیش خودت دیگه

مال من زنجیرش پاره بود نمیشد استفاده کنم

باشه همونم میاوردی میزاشتی تو کشوی خودت.یا بزارید امانات بانک

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز