2777
2789
عنوان

دوای دلتنگی چیه...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 33 پست

راه دلتنگی پرواز دادن خیال هست 

ولی 

راه اصولی واسه حذف آدم ها مشغولیت هست .... هم ذهنی و هم جسمی....

در پناه خدا باشی

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراد برای رفع دلتنگی خود می توانند احساساتشان را با یک دوست امین یا یکی از اعضای خانواده در میان بگذارند، گفت: این فرد باید کسی باشد که خوب به حرف های شما گوش دهد، شما را قضاوت نکند و راز دار باشد؛ این فرد نباید به شما راهکار و دستور دهد، همچنین می توانید خاطره نویسی کنید و حرف هایتان را بنویسید.

❤️بخند ❤️

سعی کنید کارهایی انجام دهید که به شما آرامش می‌دهد، یک کتاب خوب بخوانید، پیاده روی کنید و یا به سایر سرگرمی‌های مورد علاقه تان بپردازید، می توانید به یک موسیقی آرام بخش گوش دهید؛ یاد بگیرید چطور بهترین دوست خود باشید، با عشق و علاقه به خودتان نگاه کنید، شاید تا امروز با خودتان به تندی و سنگدلانه رفتار می کردید اما سعی کنید از این به بعد با همدردی و دلسوزی کنید.

❤️بخند ❤️
چرا ۶ماه ندیدیش چیت میشه لامصب دلتنگی دردیه که درمان نداره

دوس پسرم بود.۷سال باهم بودیم.آخرین بار دیدم سر قراری که داشتیم یادش رفته مامانشم اون جا هست.منم خیلی عصبی شدم رفتم.الان ۶ماه گذشته اون عین خیالشم نیست....

عزیزم جدی میگی عیب نداره دست و صورتت بشور ی چیزی سر کن بشین رو سجاده فعلن با خدا حرف بزن  حال ...

جانماز ندارم.ولی هرشب میرم تو حیاط روبه آسمون باخدا حرف میزنم

نرسیدن خیلی سخته 💔😔😢

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
راه دلتنگی پرواز دادن خیال هست  ولی  راه اصولی واسه حذف آدم ها مشغولیت هست .... هم ذه ...

دیگه مثل دیوونه هاشدم از بس تو خیالم.ای بابا شاغلم ولی باز تو فکر و قلبمه لنتی....

دیگه مثل دیوونه هاشدم از بس تو خیالم.ای بابا شاغلم ولی باز تو فکر و قلبمه لنتی....

میگذره و بهتر میشی 

صبور باش زمان همه چیز رو درست می‌کنه

روزی میرسه که حتی اسمش هم واست عادی میشه.... قول میدم

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!