2777
2789

امروز یه فیلم هندی دیدم ژانر طنز ترسناک خیییلی خوب بود و خندیدم اسمش لکشمی 

سریال کینگدام قشنگه کره ایه

کتاب چی دوس داری؟ چه سبک و موضوعی

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
امروز یه فیلم هندی دیدم ژانر طنز ترسناک خیییلی خوب بود و خندیدم اسمش لکشمی  سریال کینگدام قشنگ ...

حتما میبینم ، کلا الان نیاز دارم سرگرم بشم ، اگه فیلمای معمایی و پربار دوس داری من شاتر آیلند رو معرفی میکنم

من کتاب های خودآگاهی رو دوس دارم اما از مقوله انگیزشی و انگیزه دادن زیاد خوشم نمیاد 

در حال حاضر رمان داستانی رو ترجیح میدم هرچی که باشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما میبینم ، کلا الان نیاز دارم سرگرم بشم ، اگه فیلمای معمایی و پربار دوس داری من شاتر آیلند رو معر ...

رمان هزار خورشید تابان...ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد...خطای ستارگان بخت ما...سه جلدی من پیش از تو...صدسال تنهایی...جنایت و مکافات...شب های روشن

رمان داستانی هستن و بنظرم عالین

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
رمان هزار خورشید تابان...ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد...خطای ستارگان بخت ما...سه جلدی من پیش از تو... ...

وای ، چه اسم های آشنا و اما دلبری 

راستش مدتیه خیلی حساس شدم و مدام تنهایی اذیتم میکنه... دلم یه میز چوبی میخواد که ارتفاعش از سطح اتاق ۷۰ سانت باشه و پوسیدگی روش نشونه از قدمتش باشه و ۲ تا شمع سفید رنگ که صفحه رمانمو روشن کنه در حالیکه پنجره اتاق بازه و صدای بارون رو میشنوم که آروم آروم برگ های کف حیاط رو خیس میکنه ، رمانمو بخونم و بیشتر به تنهاییم فکر کنم ، باشد که بالاخره من و یا تنهایی دست از غریبی برداریم و کمی در کنار هم احساس راحتی داشته باشیم ، صد سال تنها اما غریب و وحشی... :)))