2777
2789

امروز یه فیلم هندی دیدم ژانر طنز ترسناک خیییلی خوب بود و خندیدم اسمش لکشمی 

سریال کینگدام قشنگه کره ایه

کتاب چی دوس داری؟ چه سبک و موضوعی

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
امروز یه فیلم هندی دیدم ژانر طنز ترسناک خیییلی خوب بود و خندیدم اسمش لکشمی  سریال کینگدام قشنگ ...

حتما میبینم ، کلا الان نیاز دارم سرگرم بشم ، اگه فیلمای معمایی و پربار دوس داری من شاتر آیلند رو معرفی میکنم

من کتاب های خودآگاهی رو دوس دارم اما از مقوله انگیزشی و انگیزه دادن زیاد خوشم نمیاد 

در حال حاضر رمان داستانی رو ترجیح میدم هرچی که باشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما میبینم ، کلا الان نیاز دارم سرگرم بشم ، اگه فیلمای معمایی و پربار دوس داری من شاتر آیلند رو معر ...

رمان هزار خورشید تابان...ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد...خطای ستارگان بخت ما...سه جلدی من پیش از تو...صدسال تنهایی...جنایت و مکافات...شب های روشن

رمان داستانی هستن و بنظرم عالین

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
رمان هزار خورشید تابان...ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد...خطای ستارگان بخت ما...سه جلدی من پیش از تو... ...

وای ، چه اسم های آشنا و اما دلبری 

راستش مدتیه خیلی حساس شدم و مدام تنهایی اذیتم میکنه... دلم یه میز چوبی میخواد که ارتفاعش از سطح اتاق ۷۰ سانت باشه و پوسیدگی روش نشونه از قدمتش باشه و ۲ تا شمع سفید رنگ که صفحه رمانمو روشن کنه در حالیکه پنجره اتاق بازه و صدای بارون رو میشنوم که آروم آروم برگ های کف حیاط رو خیس میکنه ، رمانمو بخونم و بیشتر به تنهاییم فکر کنم ، باشد که بالاخره من و یا تنهایی دست از غریبی برداریم و کمی در کنار هم احساس راحتی داشته باشیم ، صد سال تنها اما غریب و وحشی... :)))