کووووو مدیر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 354 عنوان بچهای اصفهانی | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 24 پست بچها واتس و اینستای شماهم قطعه؟ این کاربری متعلق ب چند نفر است 1400/09/06 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elham6571 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 20504 تعلیق میشم😂 🤐🤐🤐 جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به جز احوالم....🚶♀️🤷♀️🤷♀😶
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 عه آنید چطوری😁😁 میگم سوال داشتم ازت چیکار کنم رنج تراز قلم چی م همش 4 هزاره😣😣😣😣 4 تا آ ... سلام عشقم خوبی💜♥مشکلت توی تست زنیع یا مطالبو درست نمیخونی؟ ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 با نت گوشی نمیاد؟ سرعتو کم کردن فک کنم با نت گوشی چن دقه میاد ن دقه نمیاد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 اهواز تازه وصل شد اهواز چرا قطع شده بود؟من چنروز پیش اونجا بودم مشکلی نبود ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 [QUOTE=216834013]اهواز چرا قطع شده بود؟ من چنروز پیش اونجا بودم مشکلی نبود[/QUOTEحتما احتمال درگیری ... ای بابا ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 مرسی بد نیستم ای ... ببین من نمیدونم مشکلم چیه فک کنم سرتا پام مشکله همش من آزمون امرو ... خوب باشی ان شااللهزیستتو خوب کار کنو چرا ریاضی وزبان صفر😐البته ترازای قلمچی رو من خودم برای خودم انقدرابزرگ نمیکردمولی خب اینکه زیست رو پایین بزنی و چندرس صفر خوب نیستتوی تجربی تمرکز بقیه رو زیسته زیستتوکار کنو اگه ریاضیتو بالا بزنی ترازت بالا میاد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 از ریاضی متنفرم خیلی ضعیفم هنوز اتحاد هارو هم بلد نیستم فکرش و کن دیگ زبان نرسیدم جواب بدم زیست &n ... ریاضیتوحداقل درحدی جلو ببر ک صفر نذاریشکلامن خودم درسی رو صفر نذاشتمزیستبرا خودممپیش نیومد میخوندم اما درصدکمبادقت تر بایدبخونیو اشتباهاتتوخیلی کم کن و تست بیشترمن دفترچه اختصاصی اول زیست میزدم بعد بقیه رو ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 ریاضی چ منبعی خوبه ؟ میکروطلایی مهر و ماه خییلی سبز خیلی خیلی ضعیفم حتی اتحاد ها رو ... منسال اخر مهرو ماه جامع داشتمولی مبتونی یکی دو مبحثو ک ت کنکور سوال ازش میاد روش بیشترتمرکز کنی ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///