2777
2789
عنوان

از بی شوهری چه کنم

625 بازدید | 18 پست

۳۰ سالم هست دیگه امیدی به ازدواج موفق ندارم 

یا حتی حس میکنم خستم نمیدونم چیکار کنم 

حالم اصلا خوب نیس پسرها هم که اکثر دنبال دوستی هستن به بهانه ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدابزرگه

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

هنین فردا برو سوپر محل نخود لوبیا بخر از سبزی فروشی سبزی اش مفدار زیاد بگیر ببار خونه اش بپز بده در همسایه بخورن دعا کنن هیچوقت عروس نشی ما که سوهر داریم چه خاکی سرمون کردیم که تو نکردی از یه مشت معتاد هیز عقب گشاد چشم چرون بی مسئولیت ابرو تتو کرده مگه مرد درمیاد😑😑😑

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
😂😂😂😂😭😭😭😭😭😂😂😂😂🤣

والا بخدا مرد گیر نمیاد اینا اطرافت همش نررررررررهستن بعضیاشونم تازه همون نررررری ندارن میرن لب بوتاکس میکنن لنز میذارن مو رنگ میکنن اونا دوجنسه ن زن یه دختر بشی بیشتر جنم مردی داره تا پسرای اطرافت 

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑