2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علایمت چیه از کجا فهمیدی داری

خونریزهای شدید و طولانی ،من اندومتریوزم درمحل سزارینم ایجاد شده خارش ودردهمیشگی درمحل سزارین ،ورم کرد ودرد داشتم رفتم سونو دادم وام ار ای تشخیص دادن اندومتریوز نه سانته

من سال ۹۱ کیستم پاره شد جراحی کردم، بعد از عمل بهم گفتن کیست شکلاتی بوده و اندومتریوز داری. اول اینکه اندومتریوز میتونه تو رحم، تخمدان، یا روده ها و لگن شکل بگیره، که اینا کلا روش درمانشون و زمان برگشتشون باهم فرق میکنه. برای من فقط تخمدان راست رو درگیر کرد، از سال ۹۱ به اینور من قرص ال دی میخورم که دیگه تشکیل نشه، با دکترهای متفاوتی هم صحبت کردم برای نوع من تا یائیسگی باید ال دی مصرف کنم و فقط هر چهار بسته یکبار پنج روز قطع کنم. تا الان دیگه هیچی شکل نگرفته خداروشکر.

من سال ۹۱ کیستم پاره شد جراحی کردم، بعد از عمل بهم گفتن کیست شکلاتی بوده و اندومتریوز داری. اول اینک ...

خداروشکر که برنگشته ،اتفاقا به من هم گفتن تا دوسال نباید پریود شی یاهرپنج ماه قرص قطع میکنی فقط یه بار پریود میشی گفتن باید همیشه تحت درمان باشی ،راستی دکترم بهم گفت یه غده هم تورحمم هست ولی میگه چیزی نیست بعد عمل خونریزی هم داشتی یانه

خداروشکر که برنگشته ،اتفاقا به من هم گفتن تا دوسال نباید پریود شی یاهرپنج ماه قرص قطع میکنی فقط یه ب ...

نه خونریزی نداشتم، عمل تر و تمیزی هست، فردای عمل هم راحت راه میرفتم، فقط باید چیز سنگین بلند نکنی تا چند وقت، درکل مشکلی ایجاد نمیشه فقط راه درمان صد در صد نداره دیگه متاسفانه، تا یائسگی آدم درگیره. 

نه خونریزی نداشتم، عمل تر و تمیزی هست، فردای عمل هم راحت راه میرفتم، فقط باید چیز سنگین بلند نکنی تا ...

والا استرس دارم از الان چون میترسم مثل اون عمل سزارین که کردم خونریزی ودرد داشته باشم راستی بیهوشی کامل شدین برا عمل

والا استرس دارم از الان چون میترسم مثل اون عمل سزارین که کردم خونریزی ودرد داشته باشم راستی بیهوشی ک ...

اصلا نگران نباش، عمل سختی نیست. الان که تازه خیلی بهتر شده، من نزدیک به ده سال پیش عمل کردم، برای منم دوتا بود یکی ۷ سانت، یکی ۳ و نیم.