2777
2789
عنوان

نماز شب خوان ها

201 بازدید | 12 پست

سلام رفقا ، وقت بخیر

اونایی که نماز شب تا به حال خواندن یا از دوستان شنیدن ، از تاثیراتش بگین ، چه مادی و چه معنوی ؟ آیا به خواسته هاتون رسیدین ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 

خیر . حتی نمازشب هم رو مم و زندگیم تاثبری نذاشت. 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر . حتی نمازشب هم رو مم و زندگیم تاثبری نذاشت. 

به نظر من اولاً باید مداوم باشه و دوماً برای خدا باشه . این دو نکته رعایت بشه ، تحول در زندگی رو می بینید 

اللهم عجل لولیک الفرج 

آدم حس می‌کنه شده شاگرد اول کلاس خدا..آخه می‌دونی اون موقع همه خوابن حس می‌کنی فقط خدا داره به تو تنها گوش میده و این حس بی نهایت خوبیه 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
زندگیم زیرو رو شد فقط بخاطر خدابخونین

صد البته ، چون برای خدا خوانده میشه ، خدا چیزهایی بالاتر از خواسته به آدمی میده ، میشه کمی از اون حال خوبی که دریافت کردین رو بگین ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 
آدم حس می‌کنه شده شاگرد اول کلاس خدا..آخه می‌دونی اون موقع همه خوابن حس می‌کنی فقط خدا داره به تو تن ...

دقیقاً ، آرامشش ، نشات گرفته از نور خدا ، در ظلمات و تاریکی شب هست . غیر از آرامش ، به خواسته هاتون رسیدین ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 
دقیقاً ، آرامشش ، نشات گرفته از نور خدا ، در ظلمات و تاریکی شب هست . غیر از آرامش ، به خواسته هاتون ...

به اون حاجت اصلیم هنوز نرسیدم البته من مداومت نداشتم متاسفانه ان‌شاءالله دوباره شروع میکنم 😍ولی به چند تا حاجت دیگه ام رسیدم 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
به اون حاجت اصلیم هنوز نرسیدم البته من مداومت نداشتم متاسفانه ان‌شاءالله دوباره شروع میکنم 😍ولی به ...

ان شاءالله ، خداروشکر ، حال دلتون خوب ...

اللهم عجل لولیک الفرج