2777
2789
عنوان

دوستان کمک

83 بازدید | 14 پست

ماشین برادرشوهرم چندروزیه دست شوهرمه امروز صبح که از خواب پاشد میخاست بره بیرون حواسش نبود اشتباهی آب تو مخزنی ک روغن موتور میریزن ریخت ماشین دیگه روشن نمیشه باید یدک کش بیاریم ببره تعمیرگاه برادرشوهرم میگه موتورش سوخت بیست میلیون قیمته موتورشه ماشینش هم ۲۰۶اس دی هست اعصابم خورده باید خودمون درستش کنیم نداریم پول

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
وای :( برادر شوهرت چی گفت 

اعصابش خورد شد داد و بیداد ...گفت باید خودتون درست

کنید 

خواستم ببینم واقعا موتورش سوخت؟ و هزینه چقده

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصابش خورد شد داد و بیداد ...گفت باید خودتون درست  کنید  خواستم ببینم واقعا موتورش س ...

عزیزم حالا صبر کنین ببین تو تعمیرگاهه چی میگن شایدم نسوخته باشه خدا بزرگه  

عزیزم حالا صبر کنین ببین تو تعمیرگاهه چی میگن شایدم نسوخته باشه خدا بزرگه  

سوخت بیست میلیون تعمیرکار گفت تا الان خرج داره بازم باید چک کنه شاید بیشتر بشه میخام طلایی ک مامانم برام خرید رو برم بفروشم چون دیگه چیزی ندارم دارم بااشک مینویسم براتون

بگو خودش درست کنه شما ماه به ماه قسطی بهش بدین

اونم نداره انقد

خودت بودی راضی میشدی!؟ ماشینت را بدی خراب کنن بعد خودت پولش رابدی درست کنی    

گفتم که بعدش اسی ماه به ماه بهش برگردونن😕

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
سوخت بیست میلیون تعمیرکار گفت تا الان خرج داره بازم باید چک کنه شاید بیشتر بشه میخام طلایی ک مامانم ...

عزیزم :( ناراحت شدم ..فکر میکنم همین حدودا باشه اما بازم از چند جا قیمت بگیرین اگر اشنایی کسی دارین زنگ بزنین بپرسین قیمت دستتون بیاد

گفتم که بعدش اسی ماه به ماه بهش برگردونن😕

خب چرا بده!؟ ما که اطرافیانمون چنین کاری برامون نمیکنن توقعش را هم نداریم. ولی خدایی شوهر اسی هم باید حواسش را جمع میکرد. ولی به نظرم ماشین اگه اصلا روشن نیمشد نمیسوخت حتما روشن شده و داغ کرده سوخته

عزیزم :( ناراحت شدم ..فکر میکنم همین حدودا باشه اما بازم از چند جا قیمت بگیرین اگر اشنایی کسی دارین ...

دقیقا درست میگین باید از چند جا قیمت بگیرین. تعمیرگاه ها در این شرایط خیلی خرج اضافی روی دست آدم میزارن

خب چرا بده!؟ ما که اطرافیانمون چنین کاری برامون نمیکنن توقعش را هم نداریم. ولی خدایی شوهر اسی هم بای ...

دیگه وقتی نداره قسطی یکاری کنه😑

اینم شانس بیچاره بوده شوهرش حواسش نبود

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
دیگه وقتی نداره قسطی یکاری کنه😑 اینم شانس بیچاره بوده شوهرش حواسش نبود

واقعا اینم از شانس ما بجای پیشرفت پسرفت میکنیم

عزیزم :( ناراحت شدم ..فکر میکنم همین حدودا باشه اما بازم از چند جا قیمت بگیرین اگر اشنایی کسی دارین ...

اره این تعمیرکار آشناش بود آدم منصفی هست بعد هشت ماه عروسی این ماه تونستیم واس خونمون لوستر بخریم تازه خوشحال بودیم اینجوری شد تو گرمای شدید تابستون امسال کولر نداشتیم النگو رو نفروختم بخریم الان الکی الکی انقد ضرر کردیم باید بفروشم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز