2777
2789
عنوان

باز درد معده😐

115 بازدید | 13 پست

سلام رفلاکس دارم رفتم دکتر اس امپرازول داده فاموتیدین و یه شربت گیاهی آزمایش هلکوباکتری دادم منفی بود یه مشکل دارم اینه که گلاب به روتون وقتی آروغ میزنم سمت راست قفسه سینم درد میکنه و یکمم بی اشتهایی دارم خیلی کم آیا عادی اینطوری شدین؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امپرازول نخور .مانع جذب ویتامینای غذا میشه

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

اگه مشکل یبوست نداری بارهنگ و عرق نعنا بگیر باهم بجوشون بخور هر شب هر درد معده داشته باشی خوب میشه

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
دکتر متخصص رفتی؟ داروهاتو بخور اگر خوب نشدی برو آندوسکوپی تا خیالت راحت بشه که زخم معده یا اثتی عشرن ...

آزمایش هلکو باکتری دادم که مخصوص زخم معده و اثنی عشر و منفی بود بله رفتم دکتر متخصص

واقعا؟؟؟فقط همین؟؟؟؟ والله آدم میترسه سرطانی چیزی باشه کبد چرب که حل میشه راحت؟؟؟؟

نه براحتی حل نمیسه خیلی مراعات غذایی باید داشته باشی که درمان بشی

مهمترینش اینه که آب یخ کلا تعطیل

اگه مشکل یبوست نداری بارهنگ و عرق نعنا بگیر باهم بجوشون بخور هر شب هر درد معده داشته باشی خوب میشه

متاسفانه دارم 😐 البته بهتر شدم از عوارض ابتدای مصرف امپرازول بود بعد عادت کردم

متاسفانه دارم 😐 البته بهتر شدم از عوارض ابتدای مصرف امپرازول بود بعد عادت کردم

برا یبوستت هر شب دو سه تا انجیر توی گلاب بخیسون تا صبح بعد ناشتا بخور 

عالیه

آزمایش هلکو باکتری دادم که مخصوص زخم معده و اثنی عشر و منفی بود بله رفتم دکتر متخصص

خوب خداروشکر.البته میتونه عصبی هم باشه منم رفتم دکتر انواع اقسام ناراحتی معده داشتم بعضی در اشو گفت بخاطر زخم معده و اثنی است  بعصی هم گفت عصبیه و بد خوری 

ممنون ورزش خوبه برا کبد چرب؟؟؟؟

بله حتما خوبه ولی بیشتر مراعات غذایی

فست فود نخور .آب یخ بده.زرشک بخور .