2777
2789
عنوان

خونه ام کثیفه

11049 بازدید | 131 پست

همه جا ریخته به هم نمیتونم مرتبش کنم افسردگی دارم فقط روی تخت خوابیدم حرص میخورم بچه ها راه حل بدین چطوری برنامه ریزی کنم اخه وقتی هم تمیز میکنم دوباره شب کثیف میشه 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تمیزکاری یه کاره مداوم هس 

یعنی توقع نداشته باش الان تمیز کردی تا یک ماه تمیز باشه

من هرشب قبل خواب همه جارو مرتب و میکنم گردگیری میکنم جارو لازم باشه میکشم همیشه هم خونه مرتب هس و چون هرروز تکرار میکنم هرشب نیم ساعت حالا خیلی بخوام تمیز کنم یه ساعت وقت میخواد کلا تمام و کمال 

باید به خدا پیله کرد.تنها بااو می‌توان پروانه شد🦋

باید برای نطافت یه برنامه کامل بذاری کل خونه رو خونه تکونی کنی مثلا فردا پذیرایی تمیز کن روز بعد اتاق خواب روز بعدش اشپزخونه بعد که همه جا رو تمیز کردی هرروز یه ساعت وقت بذار برای نظافت یه روز برای پذیرایی یه روز برای اشپزخونه و ....

منم اول اینطوری بودم ولی الان هر چیزی رو همون لحظه جمع میکنم ظرف نمیدازم بمونه گاز رو هر شب بعد شستن ظرفها تمیز میکنم هر روز همراه با تماشای تلویزیون یا گوش کردن آهنگ و پادکست جارو دستی میزنم و... اینجوری همیشه تمیز میمونه مهمون هم سرزده بیاد استرسی ندارم 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

آهنگ شاد یا پادکست انگیزشی گوش کن 

یه لیست از کارهایی که باید انجام بدی درست کن یکی یکی تیک بزن بعدش به خودت جایزه بده 

مولتی ویتامین هم بخور 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

همون‌کثیفی و ب هم ریختگی باعث بدتر شدن بیماریتون میشه درمان  افسردگی درسته دارو داره ولی ی درصد خیلی زیادش فقط ارداه شخصه تا وقتی کز کنی تو تخت و هی بگی افسرده ام هیچ تغییری نمیکنی ختی با مصرف داروی شیمیایی خودت باید همت کنی