2777
2789
عنوان

بچه ها از کجا بفهمیم بچع واقعی پدر مادرامونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4458 بازدید | 85 پست
همون دیگه ب اونا دسترسی ندارم جایی نیس ک بشه نکاه کرد کپیشو 

یعنی چی؟😐مگه میشه؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
رک و پوست کنده بپرس. گرچه. هرچی هم باشه بالاخره برات مادری کرده دیگه.شاید نمیخوان روحیه‌ت خراب شه.

با اون کاری ندارم میترسم بپرسم باز بابام قاطی کنع قلبش مریضه

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم میشه گزارش بزنی؟یکم این مسئله یه جوری میترسم ب گوششون برسه مرسی 

درخواست گزارش باعث تعلیق کاربریتون میشه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

با اون کاری ندارم میترسم بپرسم باز بابام قاطی کنع قلبش مریضه

پس یواشکی ته و توشو دربیار

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
الان بچه نیستم خب بگن والا چند بار بچه بودم پرسیدم دیدم بابام کارش ب بیمارستان رسید دیگه تا الان نپر ...

اوهوم.حق داری.زیادی دارن حساسیت به خرج میدن

میشه اینو پاک کنید تورخدا چشم نمیدونستم

حذف تاپیک با من نیست لطفا به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

حذف تاپیک با من نیست لطفا به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکا ...

اگه تعلیغم کنید پاک میشه؟اگه میشه تعلیغم کنید 

نمیدونم مامانم میگفت چون خعلی فقیر بودن و چند سال از بابام بزرگ بود از خونه پدر شوهرش انداختنشون بیر ...

اینارو مامانت تعریف کرد؟یعنی صددرصد زن داشته بابات؟

اینارو مامانت تعریف کرد؟یعنی صددرصد زن داشته بابات؟

بله داشتنو داشته صد در صد تعریف کردن مرگشو مرگ درد ناکیم بوده خدا کنه مادرم نباشه اگه باشه میمیرم براش 

بله داشتنو داشته صد در صد تعریف کردن مرگشو مرگ درد ناکیم بوده خدا کنه مادرم نباشه اگه باشه میمیرم بر ...

شاید بخاطر همین نمیخوان بفهمی که ضربه نخوری.

اگه تعلیغم کنید پاک میشه؟اگه میشه تعلیغم کنید 

نه با تعلیق پاک نمیشه صبح بذارید برای حذف تاپیک

چ فایده از 12سالگی روحم بهم ریخته

من جات بودم یه روز یواشکی از زیر زبون مادرم بیرون میکشیدم و قول میدادم به پدرم حرفی نزنم تا حالش بدنشه.