2777
2789
عنوان

پسری که

284 بازدید | 21 پست

سلام 

پسری که میاد دم در و با گوشی صحبت می کنه و خیلی با ادبانه صحبت می کنه ( زیاد با ادب نیست) یعنی با دوست دخترش صحبت می کنه؟ 

از دوربینمون دیدم چند بار میاد بیرون صحبت می کنه میره تو 

نیشش هم بازه 😂

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی فوضولی🙄

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
احتمالا😂😂😂

پسره ی نکبت 😬😂

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
چقدر حوصله داری با دوربین میپای ... حتما اون ور خط یکی هست که نیشش باز میشه😁

امروز اتفاقی دیدم و زدم چند روز قبل هم دیدم 

این رو یادت بمونه هروقت یه پسر دیدی که داره با گوشی حرف میزنه یا چت میکنه و نیشش بازه بدون داره با دختر داره حرف میزنه😂

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
خب تو با اون چکار داری، چرا فضولی میکنی🤪🤪

می خوام بفهمم چه جور آدمیه 😂😂