2777
2789
عنوان

مهریه

212 بازدید | 13 پست

بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده به راهنمایی نیاز دارم...

من دوسال پیش که خواستم نامزد بکنم، مهریه ام رو ۱۱۴ تا تعیین کردم، ولی الان خانوادشون میگن چون مامان و بابات از هم جدا شدن، یه وقتی ممکنه توام کار مامانت رو بکنی و بخوای جدا بشی و مهریه ات رو بذاری اجرا ...بخاطر ترسی که ما داریم ،مهریه ات رو عندالاستطاعه میزنیم، که گفتیم اگه بخواید این شرط رو بذارید پس باید حق طلاق رو بدید که گفتن ما طلاق رسم نداریم تو خانوادمون،منم گفتم بخاطر اینکه حسن نیتم رو نشون بدم، مهریه ام رو میکنم ۱۴ تا و فقط حق اشتغال رو میگیرم، که ثابت کنم میخوام زندگی کنم و دنبال کندن نیستم.

به نظرتون کار درستی کردم؟

بنظرم حق طلاق رو بگیر

چطور اون وقتی که میخواستن مهدیه رو بکنن عندالاستطاعه طلاق تو خانواده داشتن،به حق طلاق رسید طلاق ندارن؟

عزیزم واقعا میگم

بیشتر رو این اقا فکر کن

برو پیش مشاور

تو رو از تاثیر مادرت که یه کار قانونی و شرعی انجام داده میترسونن ولی خودشون همچین دخالت بزرگی تو پشتوانه یه زن میکنن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه...فقط حق طلاق.....بعدم این چه حرفیه زدن....حق اشتغال مثل اکسیژنه...باورم نمیشه برا نفس کشیدن باید اجازه گرفت

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

حق طلاقو‌بگیری  فردا خدای نکرده طلاق بگیری بدون مهریه و پشتوانه به چه دردت میخوره اصلا گرفتن حق طلاق به چه دردی میخوره

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

اصلا موافق نیستم مهریه ات را همون 114 عندالمطالبه بزن 

به درک که چی میگن چه مردم پررو شدن حالا به پسر خودشونه اعتمادی هست فردا یه آدم دیگه نشه 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
بنظرم حق طلاق رو بگیر چطور اون وقتی که میخواستن مهدیه رو بکنن عندالاستطاعه طلاق تو خانواده داشتن،به ...

میگن زن اگه زندگی کن باشه، دنبال مهریه و این داستانا و طلاق نیست

مهریه هم کم گفتن نمیکنیم ولی بجاش استطاعه میزنیم، گفتم این یعنی مساوی با صفر

گفتم حداقل ۱۴ تا بشه که حداقل بی پشتوانه هم نباشم

حق طلاقو‌بگیری  فردا خدای نکرده طلاق بگیری بدون مهریه و پشتوانه به چه دردت میخوره اصلا گرفتن حق ...

خوب منم همینو گفتم دیگه،گفتم پیشنهاد میدم بجای ۱۱۴ تا ۱۴ بشه مهریه ولی دیگه استطاعه نباشد که حداقل صفر ناشه

خوب منم همینو گفتم دیگه،گفتم پیشنهاد میدم بجای ۱۱۴ تا ۱۴ بشه مهریه ولی دیگه استطاعه نباشد که حداقل ص ...

آره بدون مهریه نمیشه

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
میگن زن اگه زندگی کن باشه، دنبال مهریه و این داستانا و طلاق نیست مهریه هم کم گفتن نمیکنیم ولی بجاش ...

مرد هم اگه اهل زندگی باشه تمام حق و حقوق زنشو تمام و کمال قبل عید میده وگرنه قراره اذیت بکنه

عزیزم خیلی بیشتر فکر کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰