2777
2789
عنوان

دایم زن دوم گرفته بخاطر بچه

509 بازدید | 22 پست

ما وقتی فهمیدیم خیلی ناراحت شدیم به حدی که مامانم مریض شد بریمش بیمارستان مادربزرگم چند روز افتاد خونه گریه زاری چون واقعا زن دایم زن مهربونیه حق این نبود که بخاطر بچه سرش هوو بیاد داریم زن جدیدشو اورده خونه مادربزرگم من دوست ندارم مادر شوهرم اینا بدونن زایمانم چند روز دیگست اون زنم میاد خونمو چیکار کنم به مادر شوهرم چی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادربزرگت بگو بهشون یه جوری بگه که نیان.

ولی آخه تا کی میخوای قایمشون کنی؟بالاخره میفهمن دیگه.برات مهم نباشه

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

دلش بچه میخواسته.. درسته برای خانومش سخته ولی نمیشه یه مردو از بچه محروم کرد.. اگر واقعا به هر دو تاشون توجه کنه و برسه بنطر من عیبی نداره..

خودمو میدارم جای زن دایی اول شما... حتما سخته اما از طرفی نمیتونم که شوهرمو محروم کنم

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
اخه برای زندگی خصوصی بقیه چرا مادرتون بره بیمارستان مادربزرگتون گریه زاری کنه و شما از مادرشوهرت خجا ...

آخه فکر میکرد بی خبر از زن داریم گرفته بعد فهمیدم زن داریم خبر داره

بیشتر مردهای هوس باز بچه رو بهانه میکنن تا یه زن دیگه بگیرن

اون مردهایم که بچه دارن خرج بچه هارو نمیدن وبزور بهشون توجه میکنن موجودات خییلی به در نخورین این مردها

خدا کنه از اینم بچه دار نشه مشکل از دایت باشه

زیاد بهش توجه نشون ندین چون نباید قبول میکرد هوو یه زن دیگه میشد شما حرمت زن داییتون و بیشتر از قبل بگیرین

آخه میدونین چیه ما اینقدر ناراحت شدیم بعد زن اول دایم اومد گفت من راضی بود از اولم میدونستم او ...

خب پس اون راضی این راضی این وسط شما دیگه چرا ناراحتی؟توافق کردن دیگه

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی