2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد تو آزمون شرکت نکن.چون هدفتو به جای یادگیری تبدیل می‌کنه به رسیدن به بودجه بندی.استرسم وارد می‌کنه ممکنه بدتر بشه.

بعضی وقتا خودت تو خونه آزمون بده

می‌رسی.تا عید جمع میشن

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

زیاد تو آزمون شرکت نکن.چون هدفتو به جای یادگیری تبدیل می‌کنه به رسیدن به بودجه بندی.استرسم وارد می‌ک ...

اره دقیقا 

ما همش استرس اینو داریم ک ب آزمون نمیرسیم 

اره دقیقا  ما همش استرس اینو داریم ک ب آزمون نمیرسیم

حتما آزموناتو شرکت کن اتفاقا و اگه امکانش هست حضوری بری برو حتما و هرچی بلدی بزن لازم نیست که از همین اول ترازتو و درصدات بالا باشه 

و یه توصیه دیگه که بهت میکنم حتما استفاده از گوشیتو محدود کن که بتونی بری

با این حساب که میگی معلمات دارن سریع درس میدن یعنی باید از ازمونم جلوتر باشی اگه با مدرسه پیش بری میتونی آزمونم بدی یا برعکس

چون آرمونا کند پیش میرن

مگه آزمونا فقط روز جمعه نیستن؟؟ یه سوال بپرسم؟میای فرهنگیان بری؟آخه بعضی تاپیکات گفتی میخوام برم حق ...

اره نظرم خیلی وقته عوض شده 

فرهنگیان بیشتر دوس دارم 

اره روز جمعه ای 

من کلا میگم عقبم

اره نظرم خیلی وقته عوض شده  فرهنگیان بیشتر دوس دارم  اره روز جمعه ای  من کلا میگم ...

چرا خب عقبی باید یه علتی داشته باشه

بشین فکر کن ببین کجای کارت ایراد داره

امیدوارم موفق باشی😍

اره نظرم خیلی وقته عوض شده  فرهنگیان بیشتر دوس دارم  اره روز جمعه ای  من کلا میگم ...

سلام منم کنکور انسانی میخام بدم با هدف فرهنگیان ازمونای گاجم میرم اگه دوس داشتی پیام بده باهم درس بخونیم انگیزشی💖

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈