nargesww47 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 3548 عنوان سلام 95 بازدید | 4 پست امروز پارکها چطوربود رفته بودید برای تفریحانشاالله ک کرونازودتموم بشه تامردم بتوپن گشت وگذارکنن 1400/09/05 | 20:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_دینامیت_ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 33955 شلووووووغ قیااامت کنار دریا خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 تازه نوع جدید کرونا داره میاد یا خدا جدی؟😥 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 بله از آفریقا جنوبی شروع شده داره به کشورهای دیگه هم سرایت میکنه من کلا واکسنو بیخیال شدم گفتم کرونا تموم شد🤦♀️😖 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
nargesww47 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 3548 توزیرنوبس شبکه خبرنوشته بو دفعلا توافریقا اومده خداکنه ک این نوع هم زودریشه کن بشه البته بارعایت مردم