2777
2789
عنوان

حس ششمی هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 49 پست
آره بگو چی میخوای اسمتم بگو

مهسا 

به نظرت عشقم اسمش علیه یا حسین؟

مطمینم میرسیم به هم ولی به نظرت به این زودی یا یکم طول میکشه؟

مشخصات ظاهریش رو هم میگی؟

اکه درست گفتی عکسشو میزارم 😁

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم بگیر

اینا رو خوندی؟ و نیت کردی ؟

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
اسم خودتم بگو

الهام 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
اینا رو خوندی؟ و نیت کردی ؟

من همرو انجام دادم برام میگیری

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
فرستادم 😘

اندوه وناراحتی جنابعالی برخاسته از تردید و وسواس است زیار اینقدر درباره او غم و غصه خوردن ودر فکر بودنمعنی ندرابلکه باید با سرعت عمل دقت تلاش و بهره گیری اساستادان با تجربه در این راه مصممانه گام برداشت تا شاهد موفقیت را در آغوش بگیرید
۲- بی تابی و بی قراری بای این نیت بی فایده می باشد باید به فکر تهیهمقدمات کامل آن باشیداگر چه خود را با خاطره او دلخوش می کنی اما ادامه این وضع موجب رنجش و تنفر می گرددو خیال بافی تاحقیقت راهی طولانی دارد
۳- به یکی از مشاهدمتبرکه بروید و نذر خود را اداکنید و صدقه بدهید تا گشایش حاصلشود به زودی از او خبری دریافت می کنید یکی از عزیزان بیماراست برا ی او شربت گلاب و بید مشک بسیار نافع می باشد
۴-سفر را توصیه می کنم اما خرید و فروش زودمی باشد ملاقاتی مهم به همراه تغییر شغل برای یکی از عزیزان پیش می آید مسافرت ی مفید در پیش دارید و پولی به دست می آورد در ۱۲ شب آینده خوابی خواهیددید که به صورت پرنده ای چون عشقاب یا پروانه در هوا پرواز می کنید نشانه این است که افکار شما بسیاروالاست و به زودی صاحب قدرت خواهیدشدو زندگی پررونقی پیدا می کنید
۵- رنگ قهوه ای یا نارنجی رابرایتان پیشنهادمی کنم که علاوه بر جذابیت به شما نیرو و نشاط برای فعالیت می دهد و ازتحرکات عصبی جلوگیری می کند
۶-از طریق امواج رایانه و اینترنت مکاتباتی در جریان است یا قرار می گیردو علاقه ای حاصل می شود ولی سود آور نمی باشد بهتر است تنها تفریح باشد و زیاد جدی نگیرید

درسته ؟؟؟

اندوه وناراحتی جنابعالی برخاسته از تردید و وسواس است زیار اینقدر درباره او غم و غصه خوردن ودر فکر بو ...

مرسی 🌹 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
من همرو انجام دادم برام میگیری

از یانکه انسانی خیرخواه و مهربان هستید و همیشه خوبی دیگران را طالبید خداوندنیز به شما و خانواده جنابعالی کمک می کندبطور یه چنید قبل ار خطر بزرگی خانوده یتان رهایی پید اکر پس می بایست به شکران هآننذر خود را اداکنید
۲-   از اینکه دیگران سخنان خیرخواهنه شما را درک نیم کنند ناراحت نباشید پس به کسی نصیحت کنید که به حرف شما گوش می دهد زیرا لسانالغیب نی در بیت هشتم فرماید ( بر دو چشم سرگشته من باید هزار با ر دریغ خورد زیرا با آنکه مانند دو آینه است ولی آن بخت و سعادتت را ندار که نمایانگر چهره زیبای یار شود )
۳-   فرزندم جنابعالی مشکلی دراید ولی برا یحل آن از بلیراهه اقدام نمو دهایدو متاسفانه دیگران شمار ا د راین راه داخل کرده اند که نمی بایست انجام می دادید زیار کسی که دارای قلبی مهربان وپاک می باشدنباید به حرف نامحرمان گوش کند فرزندم مطلاقاً با افراد افیونی و بداخلاق وبد عهد نشست و برخاست نکنید
۴-   این نیت با کمی حوصله و شکیبایی انجام م ییرد و شتاب جایز نمی باشد ولی به زودی مقدمات کا ر آن انجام میگیرد
۵-   فرزندم هیچ کس به اندازه همسر نامناسب مزه دنیارا برای انسان تلخ نمی کند وهمسر خوش تیپ بد اخلاق گیاه مذبله است که دهان را همیشه تلاخ می کند و لی همسر نهربان وهمراه و با حوصله دنیایی اززیبایی و آسایش است
۶-   مسافرت را توصیه نمی کنم ولی خرید و فروش خوبست و تغییر شغل فعلاً صلاح نمی باشد چون به زودی موقعیت بهتری خواهید داشت

درسته؟؟؟؟؟