2821
2789
عنوان

لک پشت لب

1026 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

از دوسال قبل پشت لبم لک افتاد و دکتر پوست رفتم برای لیزر مو. پشت لب ، برای لک گفتن علتش بند انداختن مداوم هستش که البته اینو راست میگفتن من با نخ قرقره که نازکه پشت لبم رو بند مینداختم و حتی کرک ها رو هم میگرفتم خلاصه قرار بود بعد از اتمام جلسات لیزر ،کرم دست ساز بدن که من نگرفتم چون دوستام میگفتن بعد استفاده از کرم دست ساز دوباره لک برمیگرده.ینی در واقع اصلا لیزر رو ادامه ندادم.

آیا درمانی هست براش؟ 

کسی تجربه ای داره؟ 

کرم های ضد لک که تو بازار هست موثره؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم منم مشکل تو رو دارم. دقیقا پشت لبم تیرس

مال من تو افتاب سوخت وقتی 9 سالم بود تا الان ک 20سالمه خوب نشده

دکتر پوست رفتم کرم دستساز داد موقع استفاده کاملا محو شد ولی باز برگشت. الان یه سرم ضدلک دارم استفاده میکنم تقریبا دوماهه. ولی اگ خدا بخواد چندماه دگ میخوام برم تهران گفتن 9جلسه لازمه برای درمان 

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
آبلیمو

ن ب هیچ وجه ابلیمو نزن. ابلیمو پی اچ پوستو بهم میزنه اولش شاید روشن کنه ولی  بعد از یمدت پوستت حساس و واکنشی میشه. بجاش سرم ویتامین سی استفاده کن

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
عزیزم منم مشکل تو رو دارم. دقیقا پشت لبم تیرس مال من تو افتاب سوخت وقتی 9 سالم بود تا الان ک 20سالم ...

اوه چه بد متاسفم واقعا. کرمهای دست ساز رو همه میگن برمیگرده. منم موندم چیکار کنم

اوه چه بد متاسفم واقعا. کرمهای دست ساز رو همه میگن برمیگرده. منم موندم چیکار کنم

اگ شرایطشو داری برو تهران من پیجشو میدم کاراشو یه نگا بنداز

ن ب هیچ وجه ابلیمو نزن. ابلیمو پی اچ پوستو بهم میزنه اولش شاید روشن کنه ولی  بعد از یمدت پوستت ...

کرم ویتامین سی خریدم بجای روشن بشه سیاه میشدم نمیدونم چرا 

ویتامین سی آردن

به همه صورتم میزدم البته