2777
2789
عنوان

لیزر

183 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من ۵ جلسه هست میرم لیزر ۷۰درصدش رفته ۳۰ درصدشم فعلا رشدشون کم شده الان بخوام دستگاهمو عوض کنم یعنی یه جای دیگه برم به نظرتون باز تاثیر میذاره برای از بین بردن موهای زائد اونایی که تجربه دارن بیان بگن ممنون راستی هرماه یه بار میرم الان مثلا دوهفته یه بار برم تاثیر بد نداره؟

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
من با دستگاه آلکساندرایت  الان دومین جلسه هستم ب نظربون جواب میگیرم ؟؟؟؟

الکساندرایته چی هست؟من الکساندرایت دایود میرم

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دستگاه آلکساندرایت  الان دومین جلسه هستم ب نظربون جواب میگیرم ؟؟؟؟

آره من تا دو سه جلسه ۵۰درصدش رفته بود بعضی جاهاشم رشد میکرد البته کم بود الان رشدش کمترم شده

الکسا نمیدونم من پلاتینیوم رفتم از همون جلسه اول نتیجه گرفتم

عههه چقدر نتیجه گرفتی منم نتیجه گرفتم ولی یه دفعه ای نه کم کم کمتر میشه منم هنوز بعد پنج جلسه ۷۰درصدش رفته

اسم دستگاه چی بوده؟ من تازه یک جلسه رفتم امیدوارم واقعا تاثیر داشته باشه

دایوده اسم دستگاهش

نه عزیز نداره من زیر بغل ی کوچولو حس کردم

زیر بغل خوبه بیشترین درد تو بیکینی و انگشتاست به خصوص انگشتا😬