2821
2789
عنوان

رفتار پسرم

337 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها پسرم 3 سال و نیمه تقریبا از دوسالگی به بعد پارک که میبردمش بچه هارو ها میده یا میزنه ... الان بیشتر شده تو مهد کودک اینطور نیست ولی تو پارک مخصوصا اگه گروهی باشن نیفته بینشون و هلشون میده هیجانی میشه هر چی بهم میگم میگه باشه انجام نمیدهم ولی باز تکرار میشه ...وقتی هم بچه ها ازش فرار میکنن میگه مامان چرا دوستام منو تنها گذاشتن چرا باهام بازی نمی‌کنن از بس رفتم روانشناسی کلافه شدم اکثرا میگن اختلال پرخاشگری داره اگه کسی تجربه ای داره اطلاعاتی داره کمکم کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسره منم دقیقا همینطوره علاوه بر بچه ها تازه خودمونم میزنه کلتفه ام و عاجز نمیدونم باید چکارش کنم

بیش از 12 تا روانشناس رفتم یعنی هرچی درآمد هرج روانشناسی کردم ولی افاقه ای نمیکنه 

بزنی تو دهنش عقده ای میشه نزنی لوس میشه زهر چشم بگیر

از زدن که برخی مواقع دیگه خارج از کنترل میزنمش یعنی اینقدر مهارت داره که عصبیم کنه که دیگه دیوونه میشم خیلی روانشناس میگن چون زدیش اینجور شده 

دقیقا منو خیلی میزنه پسرتون چند سالشه

پسره منم ۳ سالشه بخدا.همین امروز دارم باش بازی میکنم یهو میبینی الکی عصبانی شد با ماشینش اینقدر کوبید به پامو ومنو زد هرچی بی محلی کردم الکی خودمو زدم به اون راه و توجه نکردم دیدم نمیشه هیچجور جمعش کنم تاآخری باش دعوا کردم و گریه اش درومد تا خودش آروم شد.بعدش خودمم پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم ولی تا دعواش نکنم که ول کن نیست آخه اینقدر میزنه تا دعواش کنم واون گریه کنه تا ول کن قضیه بشه بدجور رفته رو اعصابمون بخدا نمیدونم چکارشم کنم اصلا.باردارم هستم حال خراب خودم یه طرف اذیتای این بچه هم یه طرف😔

عشق من آقا طاهر و باباش
از زدن که برخی مواقع دیگه خارج از کنترل میزنمش یعنی اینقدر مهارت داره که عصبیم کنه که دیگه دیوونه می ...

آخه مگه میشه نزنی بازبون خوش که اروم نمیشن میبینی بی هیچ دلیلی یهو میان چمگ میندازن توصورت آدم.یادمه یکسالشم که بود میدیدی بیخودی میومد چنگ مینداخت تو صورتم یا دستام .همیشه بدنم زخم بود هرچیم باش مدارا میکنم فایده نداره. والا میگن بچست یکم بزرگتر بشه فرق خوب و بد رو میفهمه بهتر میشه خدا کنه من که امیدوارم خوب بشه اینطور ادامه پیدا کنه ازون آدمای شرور میشه.آخه خانواده آرومی هم هستیم هم خودم هم همسرم خیلی آروم و صبوره حتی یکبارم جلوش بحث یا دعوایی نداشتیم که بخاد یاد بگیره  

عشق من آقا طاهر و باباش
پسره منم ۳ سالشه بخدا.همین امروز دارم باش بازی میکنم یهو میبینی الکی عصبانی شد با ماشینش اینقدر کوبی ...

اخی عزیز دلم انشالله بارداریت به سلامتی هم آغوش شین 

پسر منم فقط فکر زدن تو بازی‌اش حتی به زدن فکر می‌کنه دلیلش برنامه کودک حتی از ترس بیش‌فعالی بردمش گفتن نه نیس گرچه قطعی نمیشه تا سن 6 سالگی به بعد ولی گفتن پرخاشگری داره و فوق‌العاده لوس چون نوه اول بوده از هر طرف فک می‌کنه باید توجه همه بهش باشه من خودم همش حس میکنم پسرم ی خلایی داره از محبت هیچی کم نمی‌ذارم براش وسیله سالم ندارم همه چی شکونده دیوار خونه داغوون از بس خودکاری و جای خراشیدگی مهمون که قبلاً نمی‌توانست بیاد خونم از بس همه چیو جلو مهمون بهم می‌ریخت و بهش وسیله پرت میکرد  الان بهتر شده خیلی و اگه ی پسر تو خونه باشه قشنگ باهاش بازی می‌کنه ولی گروهی از بچه ها ببینه هیجانی میشه و دستشو گاز میگیره و خنده خنده می‌ره همشون هل میده اونا فرار میکنن اینم فکر می‌کنه داره باهاش بازی میشه خنده خنده نیفته دنبالشون

آخه مگه میشه نزنی بازبون خوش که اروم نمیشن میبینی بی هیچ دلیلی یهو میان چمگ میندازن توصورت آدم.یادمه ...

عزیزم پسر منم صورت سالم برام نداشته بود تا 2 سال نمیشه الان دیگه چنگ نمیزنه 

مشاوره که بردینش چی جوابتونو میده میگه چجور باش رفتار کنین؟

باورت میشه اینقدر فکری شده بودم که فکر کردم اوتیسم گفتن خانم اوتیسم هیچ ربطی به رفتار این بچه نداره و این فکر کاملا اشتباهه بردمش برا بیش فعالی هم گفتن بیش فعال نیس ولی انرژیش فوق العاده زیاده و باید از صبح باهاش بپر بپر بپر بازی های خیلی انرژی بر باهاش انجام بشه تا تخلیه شه الان که دارم چت میکنم ی ماشین داره تو کل در دیوار داره میکوبونتش 

الان سه ساعت بیرون بودیم باید خیلی توان داشته باشم باهاش سر کنم همش میترسم نتونم ببرمش مدرسه همینطوری رفتار کنه و خوب نشه فوق‌العاده باهوشه و حساس و خیلی حقه و کلک میزنه تو رفتاراش

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز