2777
2789
عنوان

پوستم جوش داره چی بزنم+عکس📸

187 بازدید | 4 پست

سلام ۱۷ سالمه صورتم جوش های سر سفید و سیاه داره.

چیکارک نم پوستم صاف صاف بشه و جوشی در نیاد؟

از تونر ماسک از چی استفاده کنم؟؟

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

مومه کروت تا ۱۰ روز نیم ساعت روز روی جوش استفاده کن 

چی هست؟

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من مشاورپوست ومو هستم ونماینده فروش شرکت پنبه ریز..نمیدونم شایداین متن روتبلیغات بدونیدولی من درهرصورت خالصانه نظروعلمم رودراختیارشمامیزارم..علت جوش سرسفید 

روی پوست چربی والودگی های اضافی هست که به مرور روی 

پوست مونده حالاممکنه این چربی ها حاصل از باقیمانده موادارایشی روی پوست باشه یاچربی طبیعی پوست .حالا راه درمانش چیه؟شما درابتدابایداز یک پَن گیاهی که من کاج مریم گلی لدورا روبه‌رو پبشنهادمیدم.ودرمرحله بعد شیرپاک کن  لدورا  روکه عمقی پوست روتمیزمیکنه والودگی هارو پاک میکنه.وضمنا اینکه ضدچروک وجوانسازپوست هم هست.دارای ویتامین eوdهستش.وماسک پودری اسپرولینا ضدجوش که هفته ای دوباربایداستفاده کنید.ودرمرحله بعداستفاده از کرم ضدلک وجوش خاویار لدورا که بخاطرداشتن خاویارسیاه وطبیعی موجود دران درمدت زمان کوتاه تاثیرش مشخص میشه.ولی متاسفانه برای سن شمامناسب نیست..وفقط بالای ۲۵سال میتونن ازش استفاده کنن

پس محصولات موردنیازشما(.پن کاج مریم گلی لدورا..شیرپاک کن لدورا.ماسک پودری جلبک اسپرولیناضدجوش لدورا)

همه این محصولات رومیتونید درپیج من وباتخفیف وارسال رایگان باتضمین کیفیت وقیمت بخرید

ldoraesfahan_zahra@

ویاشماره تماس ۰۹۱۶۲۰۳۶۹۸۴اقاجانی

موفق باشید