2777
2789
عنوان

اسم دخترم

301 بازدید | 26 پست

سلام دوستان دو تا دختر باردارم ۱۴ آذر به دنیا میان

ولی نمی دونم اسمشون رو چی بزارم ، فامیلی  و اسم همسرم فرزاد جاسم پور هست،لطفا راهنماییم کنید🙏🏻

اسم خودمم رخساره هست ولی کردم مژان

و اینکه خانم های بارداری که زایمان سزارین کردن بهم بگن چطوره؟

آخه میخوام زایمان طبیعی بکنم ولی خواهرم گفت که خیلی درد داره از سزارین چیزی نمی دونم لطف کنید از هر دو زایمان برام توضیح بدید

حالا خودم چند تا گزینه اسم انتخاب کردم نظر بدید

ممنون

تعداد رای : 17
نظرسنجی
سارا،نیکا
2
11%
رژان،نژان
3
17%
نیکی،نیکا
12
70%
فریما،فریبا
0
0%

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

اسم های قشنگ ترم هس

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ۱۳ شهریور ۳ قلو هام به دنیا اومدن 

اسم پسرم نیکان 

و اسم دخترام نیهان و دِلآن 

به نطرم این اسما که انتخاب کردی قدیمی هستن و سعی کن به جای ست کردن با خودت و‌همسرت اسمایه خودشون بروز و ست باشه 

من سزارین بودم خیلی هم عالی بود زایمان بعد زایمان پمپ درد بهم زدن و دردی نداشتم

با احترام از هیچکدوم خوشم نیومد🙂🙏🏻

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
توی فارسی نام نگاه کن دو قلو زیاد داره  ماهرخ و ماهلین ام خیلی زیبان مهتا.رستا اوا .ایسا پر ...

اسم رستا خوشم نمیاد

ولی آیسا و آویسا تو نظرم بود که خانواده شوهرم مخالفت کردن

واقعا خیلی برای دوقلو سخته اسم گذاشتن 

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

مبارک باشه پیشاپیش😍 ترنم و تمنا دلسا دلوین دلارام ماهک ماهور صنم ثمین پناه پگاه نگار بهار با ...

ممنون عزیزم

عزیزم منم ۱۳ شهریور ۳ قلو هام به دنیا اومدن  اسم پسرم نیکان  و اسم دخترام نیهان و دِلآن& ...

متسفانه خانواده شوهرم مخالفن و میگن بهتره به اسم شما دوتا بیاد 

2790
2778
2791
2779
2792