2777
2789
عنوان

خواستگارم ازمن سنش کمتره

257 بازدید | 8 پست

سلام 

یکی نمیشه کمکم کنه😑😑خواستگارم سنش از من کمتره واقعا موندم چیکار کنم ..فامیل دوره ...نمیدونم دیگه باید چکار کنم میگم نکنه بعدا پیر شم😫😫 الان اون ۲۱ سال و ۱۰ ماهه شه اما من ۲۳ و ۴ ماه ...

موندم بخدا مغزم نمی کشه دیگه

دو سال فاصله زیاد نیست

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر ۲۱ آخه ازش شوهر درمیاد ؟ چه خبره این همه عجله در ازدواج ؟ ماشالله جوونای ما هم عجله ازدواجشون بالارفتن هم طلاق ...ما دیروز ۳ تا طلاق توافقی داشتیم ،هرسه کمتر از ۳ ماه عقد ..فاجعه هست ...خود طلاق آسیب هست چرا اصرار دارید تو سن کم وارد مهم ترین تصمیم زندگیتون بشید ..پسر ۲۱ ساله جز هورمون هیچی نیست 

خودش خواسته وبزور که نیامده 

نظر خودت چیه کارش چیه تحصیلاتش چیه 

اخلاقش چطوره همرو باید در نظر بگیری سن مهم نیست  بعدش کجا یکسال پیر میشه این چه فکری دختر   من خودم از همسرم ۵سال بزرگترم  خداروشکر خیلی هم خوب هستیم 

زندگی خوب باشه زن پیرنمیشه  

خودش خواسته وبزور که نیامده  نظر خودت چیه کارش چیه تحصیلاتش چیه  اخلاقش چطوره همرو باید ...

دانشجو سال اخر دبیری دبیرستانه الانم داره برای ارشد می خونه گفته من معلم نمی مونم استاد دانشگاه می شم و تا دکترا می خونم ..من هنوز پشت کنکور تجربیم:/ رشته های دارو سازی اینایا پیراپزشکی های بهتر مثل فیزیوتراپی و تغذیه و بینایی سنجی میخواستم موندم که بیارم 

پسر ۲۱ آخه ازش شوهر درمیاد ؟ چه خبره این همه عجله در ازدواج ؟ ماشالله جوونای ما هم عجله ازدواجشون با ...

بخدا خودمم موندم ...یک ساله میگن بیایم خواستگاری من گفتم میخوام درس بخونم  ..باز دوباره گفتن بذار بیایم صحبت کنیم 

خودم هیچ نظری ندارم واقعا دلم میخواست فعلا درسمو بخونم به جایی برسم خانواده اصرار دارن که پسر خوبیه زرنگه کاریه و سالمه و ....خانوادش و خودش دوست دارن بعدا سنت بالا میره و کسی نمیاد و .....هزار تا حرف دیگه میگن ادم فقط از اینده میترسه با حرفاشون

بخدا خودمم موندم ...یک ساله میگن بیایم خواستگاری من گفتم میخوام درس بخونم  ..باز دوباره گفتن بذ ...

من نمیدونم تو چه بعد فرهنگی شما زندگی می‌کنید اما من بینهایت با ازدواج آقایون زیر ۳۰ و خانم زیر ۲۵ بدون ثبات شخصی و زندگی مخالفم ..چون کار هرروز من هست این موضوع ..خداشاهده بیشتر طلاق ها و مصیبت ها واسه همین ازدواج تو سن کم هست 

دانشجو سال اخر دبیری دبیرستانه الانم داره برای ارشد می خونه گفته من معلم نمی مونم استاد دانشگاه می ش ...

انشاله جفتتون موفق بشید 

انشاله که میرسه به اون جایی که میخاد وهدفش اگه  بنظرت همه چیش خوبه قبول کن ولی تحصیلو ادامه بده 

حالا اگه یکی دوسال تونستی نامزد بمونی اشکالی نداره   اول هدفی که تو سر داری 

اونجوری میتونید باهم زندگی رو بسازید 

منم دخترم با دامادم ۸ ماه اختلاف سن دارن هیچ مشگلی نیست