2777
2789
عنوان

کسی کمکم میکنع؟

42 بازدید | 3 پست

خانما من دیروز زنگ زدم دعانویس و بهم گف ک بهم خیانت میکنه حالا میشه یکی ازشما زنگ بزنه دعانویسه و دوباره ازش سوال کنه ب من خبربده اگ هست درخواست دوستی بده ک هم شماره دعانویسه هم نام ونام مادر اونو بهتون بگم خیلی لطف میکنین ک کمکم میکنین😞🙏 کسیوندارم که واسم انجام بده

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

جانم؟واقعانگرانم و ازدیروز آشوب بدی توی دلمه حتی اگ سیم کارتتونو بگین من شارژ واستون میدم رمز شارژ که زنگ بزنین به دعانویس

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اما اگه دعا نویسا اینقدر قدرت داشتن تو هر چیزی 

باید الان پادشاهی میکردن تو دنیا نه اینکه بشینن تا یکی بره و کلی حرف بزنن تا یکی جور دربیاد و با توجه به واکنش شما سناریوی بعدشونو رو کنن

اگه شک کردین کمی دقتتون رو ببرین بالا و نامحسوس زیر نظر بگیرین تا اگه یه موقع اشتباه کردین مشکلی تو رابطتون پیش نیاد و اگرم مطمئنی که مدرک جمع کن و تکلیف خودت و زندگیتو مشخص کن

حیف نیست فکر و وقتتون رو بذارین پای حرف کسایی که با این چیزا نون درمیارن و کلی زندگی رو جهنم میکنن

ودر آخر هم باغچه هرکسیو بیل بزنی یه چیزی توش هست

اگه میشه و راهی هست بساز و شاد زندگی کن اما نه بسوز و نه کوتاه بیا و نه افسرده شو

چون هیچ کس و هیچ چیز ارزشش از خودت بالاتر نیست