2777
2789
مثلا چیا باید بلد باشه حرف زدنش ،لباس پوشیدن ،درک بازیهای هوش،پریدن،و...

کامل حرف میزنه. لباس رو گاهی چپه میپوشه گاهی درست. نتخا رو بلده. Abc رو بلده (تقریبا) 

از لباسشویی و کابینت بالا میره 😩

آهنگهایی که دوست داره رو کم و بیش حفظه

دیگه چی بگم؟

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرم یک سالو ده ماهشه هنوز حرف نمیزنه.ولی هر چی بگم متوجه میشه.عاشق ماشین بازی و بدو بدوئه.خیلی کنجکاوه و به همه چی فضولی میکنه.سعی میکنه غذاشو خودش بخوره، من دو تا پسر دارم بزرگه چهار سالونیمشه ولی زمین تا آسمون با هم فرق دارن.بچه ها رو باهم نباید مقایسه کرد

کامل حرف میزنه. لباس رو گاهی چپه میپوشه گاهی درست. نتخا رو بلده. Abc رو بلده (تقریبا)  از لباس ...

اها رنگهارم بلده

شکل دایره و مثلث رو مبشناسه

دایره میکشه

صورت ادم هم میکشه حالا نه خیلی درست و دقیق ولی چشم و دماغ و دهن و ابرو و گوش و کوشواره و مو میکشه

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

فقط اینو میدونم دخترم ۳۰ ماهه هسش بامن اصلا مشارکت نداره اما تا تلوزیون روشن هم بازی پیکنه هم گوش میده شمارش اعداد وانگلیسی وحروف ای بی روهم از تل یاد گرفته بچه رو مقایسه نکنید اصلا بزار هرچی دوست داره انجام بده 

ممنون عزیزم ایشالا هر وقت قسمت شد خدا فرزند صالح و سالم بهت بده ایشالا خوشبخت شی

دورت بگردم 

شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :)    https://t.me/aramesh_aram0  چنل نوشته هام🕊
چرا لکنت گرفته؟ سمت شما یا شوهرت کسی لکنت داشته؟

نمیدونم خیلی پیچیده حرف میزنه طفلک یکم ترکیو انگلیسی هم بلد .نمیدونم چرا لکنت داره یکم مامانم میگ چون هنوز براش سخت 

نمیدونم خیلی پیچیده حرف میزنه طفلک یکم ترکیو انگلیسی هم بلد .نمیدونم چرا لکنت داره یکم مامانم میگ چو ...

آها

شاید داره چندتا زبون با هم یاد می گیره

خوب برای اطمینان یه جلسه گفتار درمان ببرش اونا تشخیص بدن تا خیالت راحت بشه و اگر خدای نکرده مساله ای بود زودتر اقدام‌کنی