2777
2789
عنوان

نامزد خسیس…

353 بازدید | 13 پست

بهم میگفت باید بری سرکار 

یا وقتایی که از سرکار میومد میگفتم خسته نباشی میگفت ببین تا الان سر کار بودم اگه تو هم کار میکردی نیاز نبود اینقدر اذیت بشم😐😒

وا

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهم بزن باو

چجوری میخای تحملش کنی پس فردا

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بهم بزن باو چجوری میخای تحملش کنی پس فردا

ببین به قدری این بشر رو مخ بود 

بعد میگفتم شاید دوس داشته باشم برم سرکار شاید نه بعد میگفت حالم از ادمای بی هدف بهم میخوره😒

ببین به قدری این بشر رو مخ بود  بعد میگفتم شاید دوس داشته باشم برم سرکار شاید نه بعد میگفت حال ...

وای خداااا چ آدم مزخرفی

خداروشکر ک بهم زدی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز