2777
2789
عنوان

حالم خرابه 😭😭

115 بازدید | 6 پست

من مواقعی مغزم حالته خوابو بیداری میگیره چون کم خونی دارم بعد چرت و پرت میگم خودمم میدونم چرت و پرت میگم و اینا . بعد امروز دوباره همون حالت گرفتم و چرت و پرت زیاد گفتم چون خونه مامانم اینا بودم نتونستم بخوابم چون این مواقع اینطور میشم میخوابم . بعدش شوهرم هزارتا نفرینم کرد و باهام دعوا کرد و بعدش اومدیم خونه مطالب مهمی رو تخته وایت بردم داشتم اونارو همه پاک کرد و دعوا کرد منم الان ساکت اومدم اینجا دارم دردو دل میکنم 😭😭😭خیلی ناراحتم تو این ۵ سال که باهم بودیم تا اسمه مسافرت اوردمم هی بهم گفته نه . بعد رفیقام بعده عروسیشون ماه عسل رفتن یکی دیگشون عقدکردس تمامه شهرارو رفته باشوهرش 

حسودیم میاد از ی ورم اصلا تمام چیزای دنیا دست به دسته هم دادن منو ناراحت کنن 😭😭😤😤😭😭😭

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم برای برطرف کردن کم خونی جیگر عالیه .اسفناج و کباب و شربت شیره هم خیلی خوبه 

میخورم از اینا ولی چند وقت ی بار این شکل میشم 😭

میخورم از اینا ولی چند وقت ی بار این شکل میشم 😭

کسی که کم خونی داشته باشه از نظر روحی هم تحت فشار قرار می گیره .

الان ذهن ناخود آگاهت داره تمام سختی های گذشته رو برات کنار هم میچینه 

تو جلوش رو بگیر و به خاطرات خوبت فکر کن به این که چطور با همسرت آشنا شدی و چه کارهایش تو رو خوشحال کرده و...   

کسی که کم خونی داشته باشه از نظر روحی هم تحت فشار قرار می گیره . الان ذهن ناخود آگاهت داره تمام سخت ...

الان باهاش قهریدم . چون خیلی نفرینم کرد . بالاخره باید برام ارزش قائل شه