2777
2789
عنوان

حالم خرابه 😭😭

119 بازدید | 6 پست

من مواقعی مغزم حالته خوابو بیداری میگیره چون کم خونی دارم بعد چرت و پرت میگم خودمم میدونم چرت و پرت میگم و اینا . بعد امروز دوباره همون حالت گرفتم و چرت و پرت زیاد گفتم چون خونه مامانم اینا بودم نتونستم بخوابم چون این مواقع اینطور میشم میخوابم . بعدش شوهرم هزارتا نفرینم کرد و باهام دعوا کرد و بعدش اومدیم خونه مطالب مهمی رو تخته وایت بردم داشتم اونارو همه پاک کرد و دعوا کرد منم الان ساکت اومدم اینجا دارم دردو دل میکنم 😭😭😭خیلی ناراحتم تو این ۵ سال که باهم بودیم تا اسمه مسافرت اوردمم هی بهم گفته نه . بعد رفیقام بعده عروسیشون ماه عسل رفتن یکی دیگشون عقدکردس تمامه شهرارو رفته باشوهرش 

حسودیم میاد از ی ورم اصلا تمام چیزای دنیا دست به دسته هم دادن منو ناراحت کنن 😭😭😤😤😭😭😭

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای برطرف کردن کم خونی جیگر عالیه .اسفناج و کباب و شربت شیره هم خیلی خوبه 

میخورم از اینا ولی چند وقت ی بار این شکل میشم 😭

میخورم از اینا ولی چند وقت ی بار این شکل میشم 😭

کسی که کم خونی داشته باشه از نظر روحی هم تحت فشار قرار می گیره .

الان ذهن ناخود آگاهت داره تمام سختی های گذشته رو برات کنار هم میچینه 

تو جلوش رو بگیر و به خاطرات خوبت فکر کن به این که چطور با همسرت آشنا شدی و چه کارهایش تو رو خوشحال کرده و...   

کسی که کم خونی داشته باشه از نظر روحی هم تحت فشار قرار می گیره . الان ذهن ناخود آگاهت داره تمام سخت ...

الان باهاش قهریدم . چون خیلی نفرینم کرد . بالاخره باید برام ارزش قائل شه