2777
2789
عنوان

برگردوندن عاشق

59 بازدید | 7 پست

سلام شبتون بخیر ، من قبلا ی خواستگار داشتم حدود چهار ماه پیش که خیلی عاشقم بود ولی من الکی سختگیری کردم همون موقع ها به هرکی رو زد و خونواده فرستاد برای خواستگاری اما من ندیده رد کردم . الان دیدمش و پشیمونم .‌واسطه برای گفتن زیاد هست منتها من نمیخوام بگم برگرده . اما قلبا دوست دارم برگرده . بنظرتون چطور میشه به گوشش برسه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی گشتم دنبال پیجش . انگار تو اینستا فعاال نیست . ی پیج قدیمی پیدا کردم فقط

مگه میشه... اگ واسطه داری پیچ جدیدشو پیدا کن با استوری غیرمستقیم بهش بفهمون. من ب تلقین هم اعتقاد دارم یعنی هی با خودت یا روی کاغذ بنویس ک فلانی برمیگرده یا الان پیشمه.‌.. یا ی چی پیش بیار ک رو در رو ببینیش اگ برا ی محلین

مگه میشه... اگ واسطه داری پیچ جدیدشو پیدا کن با استوری غیرمستقیم بهش بفهمون. من ب تلقین هم اعتقاد دا ...

فکر کنم کلا فعالیت تو اینستا نداره . دوستای فاب الانشو پیداکردم بعد تو فالور هاشون همون پیج قدیمی این بود . پس یعنی فعال نیست . تقریبا واس ی محلیم خودش میاد سمت خونمون به بهونه های مختلف ولی  نمیدونم چرا عکس العمل مجددی برای خواستگاری نشون نمیده. اره تلقین رو من هم اعتقاد دارم گاهی جواب داده . خداکنه سر همینم جواب بده

فکر کنم کلا فعالیت تو اینستا نداره . دوستای فاب الانشو پیداکردم بعد تو فالور هاشون همون پیج قدیمی ای ...

وقتایی ک میاد توهم ب  ی بهونه ای تیپ بزن برو بیرون ی چندثانیه نگاش کن ک اونم بفهمه بدت نمیاد😂

وقتایی ک میاد توهم ب  ی بهونه ای تیپ بزن برو بیرون ی چندثانیه نگاش کن ک اونم بفهمه بدت نمیاد😂

اخه نمیدونم که من قبلا هم ندیده بودمش یا شایدم نمیشناختمش . الان دیدمش  ولی تو این چهار ماه فقط دوبار یبار از دور بود ، یبار هم  سه چهارروز پیش . که اتفافا جوری پیش اومد که ی نگاه رو در رو داشتیم و اون رفت . ولی فکر کنم ندونه که الان میشناسمش