2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اکسو استن میکنی؟ اکسو لجنده!

میشه گف اکسورو بطور جدی استن میکنم ولی بقیه در حد دوس داشتن یا گوش دادن به اهنگاشونه 

استری کیدز ، بلک پینک ، مامامو ، ایتزی ،بیگ بنگ ،سوجو، ان سی تی و... بیشتره گروهارو دوس دارم 🌼🤌

ب چ زبونی حرف میزنید؟☹😕هیچی نفهمیدم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
میشه گف اکسورو بطور جدی استن میکنم ولی بقیه در حد دوس داشتن یا گوش دادن به اهنگاشونه  استری کی ...

به‌به! 

سوجو و بیگ‌بنگ *_*

واقعا به‌به! ایس!

اینکه گفتم اکسو فندوم اصلیه

چون اکسو اولین گروهیه که منتظر دبیوشون بودم

برام خیلی خاصه 

البته کیفیت موسیقی، دنس، استیج پرزنس، وکال و... اکسو 

آن د نکست لوله! 

هاها اسپا رو هم دوست دارم😉♡

درکل من یه پینک بلادم(اس‌ام استن) و علاوه بر اون وای‌جی!

🌟🌟🌟🌟🌟
بچه ها این چیزا که گفتید یعنی دارید چی میگید؟😊

درمورد گروه موسیقی مورد علاقه‌مون صحبت کردیم

استارتر میخواستن بدونن از بین کاربرای این سایت، فردی با سلیقه‌ی مشترک در رابطه با این موضوع هست یا نه

🌟🌟🌟🌟🌟
به‌به!  سوجو و بیگ‌بنگ *_* واقعا به‌به! ایس! اینکه گفتم اکسو فندوم اصلیه چون اکسو اولین ...

پس تو خیلی خوشبختی ک از زمان دبیو باهاشون بودی اری :)

من حدودا یه ساله که این فرشته هارو شناختم و همیشه هم میگم کاش فقط یکم زوتر میشناختمشون 

من زمانی وارد فندوم شدم که خبر بچه دار شدن چن پخش شده بود.. هیتای ک میگرفتن خیلی زیاد بود و من با اینکه نیو اکسوال بودم با تموم توانم شرو کردم به حمایت 🙂😂

کلا من اول مقابله در برابر هیترا رو یاد گرفتم بعد اسم اعضارو 😂😂💔

هوم تو اسپا من فقط نینگ نینگو دوس دارم 

پس تو خیلی خوشبختی ک از زمان دبیو باهاشون بودی اری :) من حدودا یه ساله که این فرشته هارو شناختم و ه ...

😂😂

از موسیقی و اجرا لذت ببر و حتی یه ذره هم به هیتر ها اهمیت نده!

بحث هم نکن! فقط اکانتشونو ریپورت کن!

الان به فکر عظمت کامبک کیم کای باش😉 

🌟🌟🌟🌟🌟