2777
2789

یه بچه ۳ ساله دارم اول بزارید از اول بگم کلا ۵ ساله ازدواج کردم ۳ سال اول زندگیم خانواده همسرم دخالت کردن دعواهای شدید شد و کل احتراما از بین رفت تازه عروسی کرده بودم برادر شوهرم کتکم زد ۳ روز بود زایمان کرده بودم مادر شوهرم همسرمو یاد داد اون کتکم زد موند ۳ سال بد ازدواجم با خانواده همسرم فقط خودم قطع رابطه کردم همسرمو پسرم میرفتن ۲ سال باهاشون قطع رابطه بودم تو این ۲ سال هم ۱ سالو نیم با خوشی زندگی کردیم بازم از عید ۴۰۰ دعواهامون شروع شده تا آلان ک داریم طلاق میگیریم از عید تا الان فقط ۴ بار به خاطر آبجی کتکم زده هر فوشو بی احترامی بود کرده به مامانم جلو روش فوش داده خلاصه این اخرا دیدم دست بر نمیداره فوش میداد میدادم الانم به خاطر اون فوش دادنم عذاب وجدان گرفتم میگم نکنه به خاطر اون زندگیم بهم ریخت

تاپیکا یک درمیون در مورد خیانت یا طلاقه

افسردگی گرفتم  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم بجای چشم ....تاکی میخواستی ساکت بمونی ؟  مردها کلا روانی شدن این روزها 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
مگه زندگی داشتی که بهم ریخت خودتو گول نزن 

بخدا انگار اسیر گرفته بود یه ماه یه بار پامو سرکوچه هم نمیذاشتم فقط خونه بابام‌میومدم و برمیگشتم ن تفریح داشتیم حتی یه مجلسی چیزی میشه بای ۱ هفته گریه کنم راضی بشه برم بعدش ک میخوامم برم دعوا میندازه و با گریه میریم عروسی چیزی

چشم بجای چشم ....تاکی میخواستی ساکت بمونی ؟  مردها کلا روانی شدن این روزها

بخدا یه ماه یه بارم پامو سرکوچه هم نمیتونستم بزارم فقط خونه بابام میومدم و برمیگشتم انگار اسیر گرفته بود فقط تو عروسی اینا میرفتم بیرون ک اونم یه هفته باید گریه میکردم تا راضی بشه بعدش موقعی ک‌می‌خواستیم بریم عروسی هم دعوا مینداخت و با گریه میرفتم

واااا بس کن تو رو خدااا گاهی یه چیزایی میشنوم فقط حرص میخورم تو از حقت دفاع کردی دوست من این زندگی که تو تعریف کردب آخه زندگی بود؟؟؟عذاب وجدانم نداشته باش بهترین کار و میکنی طلاق میگیری برادرشوهرت کتکت زده شوهرت باید داداشش و جر میداد نه اینکه کتکت بزنه مگه تو برده ایی صد سال تنها بمونی شرف داره زندگی با همچین حیووونی

واااا بس کن تو رو خدااا گاهی یه چیزایی میشنوم فقط حرص میخورم تو از حقت دفاع کردی دوست من این زندگی ک ...

بخدا انگار اسیر گرفته بود ماهی یه بار پامو سرکوچه هم نمیزاشت برم فقط خونه بابام میرفتم میومدم حتی یه عروسی یا مجلسی چیزی میشد همیشههه باید ۱ هفته گریه کنم تا راضی بشه موقع رفتن هم دعوا مینداخت و با گریه میرفتم

بخدا یه ماه یه بارم پامو سرکوچه هم نمیتونستم بزارم فقط خونه بابام میومدم و برمیگشتم انگار اسیر گرفته ...

واقعا ک بهت تبریک میگم ک تصمیم گرفتی ازشر یه ادم روانی خودتو نجات بدی ...حیف تو و جوونیت ...بذار توحال خودش باشه ببینه کی محلش میده دیوونه را ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

یه پیشنهاااددد خیلی مهم دارم برو سایت زندگی سالم سوده هروی دستاورد ها و نظرات کاربر هارو بخون فقط 

عزیزم تو خودت مشکل داری 

اولین مشکلت عدم اعتماد به نفس

دومین مشکلت عدم اموزش و شیوه ارتباط با فامیل و خانواده شوهر

سومین مشکلت شناخت ادم های پررووووو که اصلا بلد نیستی و بلد نیستی چجوری برخورد کنی

بخدا انگار اسیر گرفته بود یه ماه یه بار پامو سرکوچه هم نمیذاشتم فقط خونه بابام‌میومدم و برمیگشتم ن ت ...

ببین فقط میگم خداتو شکر کن داری طلاق میگیری من جات بودم عروسی  میگرفتم از خوشحالی تو ناراحتی عذاب وجدان داری😒😒

از همچی ک بگذریم بگو ببینم برادرشوهر حرومزادتو کاریش نکردی؟؟ جرش ندادی؟ شکایت نکردی خشتکشو بکشن سرش؟ مرتیکه پوفیوز سگ کی باشی ازین شکرا بخوری😒

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻