2777
2789
مکه میشه بچه شیرینی زندگیه ولی به تصمیمتون احترام میزارم هر کی صلاح زندگیه خودش رو بهتر داره

همسرم با این شرط اومدن خاستگاری 

پذیرفتم ولی جدی نگرفتم 

واقعن جدی بود 

با توجه به شرایط خودم و توانمندی هام، بهترین تصمیم بود 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=216715262]بچت چیه[/QUO

دختر

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
بچه داداش چیه 

اونم دختر

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
حتما یه جای کار میلنگه نمیخوام تو شک بندازمت ولی بین شوهرت وای زنه یا قبلا چیزی بود یا الان

نیست مشخصه    چون شوهرم خیلی مذهبیه   نمیدونم بخدا خودمم گیج شدم

نیست مشخصه    چون شوهرم خیلی مذهبیه   نمیدونم بخدا خودمم گیج شدم

عزیزم اگه مذهبی بود یکم از خدا مترسید و میگفت زن باردار گناه داره این بلا رو سرش میزارم از خداشرمش میشد

عزیزم اگه مذهبی بود یکم از خدا مترسید و میگفت زن باردار گناه داره این بلا رو سرش میزارم از خداشرمش م ...

خدا انشاالله تلافی کنه براش  هرچی منو ناراحت میکنه خدا هزار برابرشو بهش بده هیچوقت حلالش نمیکنم هیچوقت