2777
2789
یه بار خواستم خود کشی کنم شیر گاز باز کردم  شوهرم درو شکست آمد تو   خیلی گرفتارم  خان ...

خودکشی راه حلی نیست که مشکل تو حل کنه بشین با شوهرت حرف بزن باهاش خیلی مهربون باش توجه کن ببین چه کمبودی داره که زن داداش داره اونو تامین میکنه زرنگ باش تو اون کمبود رو براش تامین کن نه دیگران خیلی بهش برس بهش توجه کن با عزیزم جونم نفسم مرد به اینا احتیاج داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی راه حلی نیست که مشکل تو حل کنه بشین با شوهرت حرف بزن باهاش خیلی مهربون باش توجه کن ببین چه کم ...

خیلی محبت کردم بی جواب مونده  خیلی قربون صدقش رفتم  اصلا کارساز نیست  کاش خدا یه دری را برام باز کنه دیگه تحملشو ندارم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ایشالا که خدا حتما یه کاری انجام میده

🙏

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
خیلی محبت کردم بی جواب مونده  خیلی قربون صدقش رفتم  اصلا کارساز نیست  کاش خدا یه دری ...

ببین عزیزم من خیلی تو زندگیم سختی کشیدم همه خانواده شوهرم منو اذیت میکردن حتی شوهرم تا الان دارم باهاشون می سازم ولی هیچ موقع کم نیاوردم پدرم خیلی سعی کرد من طلاق بگیرم ولی نشد چون من نخواستم گفتم یا درست میشه یا نمیشه

ببین عزیزم من خیلی تو زندگیم سختی کشیدم همه خانواده شوهرم منو اذیت میکردن حتی شوهرم تا الان دارم باه ...

شما باتجربه تر هستید لطفا بگید که چکارش کنم کلافه شدم دیگه

بهت گفتم با قربون صدقه پیش برین هیچی ازتون کم نمیشه پیش همه با احترام باهاش برخورد کن

میلیاردره زورش میاد خرجی منو بده میره واسه زنداداشش کادو ۲۰ میلیونی میگیره😭