2777
2789
عنوان

کثافط 😒😒😒😒😒

178 بازدید | 12 پست

امشب با مامان وبابام جر وبحثم شد اماده شده بودم بریم بیرون نرفتیم بعد خونه مامانبزرگم بودیم بعد خاله م  هم بود خلاصه بالاخره رفتیم بیرون دوباره برگشتیم دیدم جوابمو نمیده روشو کرد اونور جوابمو نداد سلام نکرد ازش،یه سوال پرسیدم جوابمو نداد فهمیدم ازینکه من به مامانم جرف زدم اون خودشو گرفته حالا تو فکر اینم باهاش،قطع رابطه کنم همین الان بلاکش کردم دیگه هرگز نمیام اینجا 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

کی ب کیه الان😑

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
لنتی تو همه جا هستی ربات نیستی😂

چرا همونم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عکس پروفت میدونی کیه؟خیلی خوشگله

ن عزیزم اگه فهمیدی ب منم بگو

قیافش خیلی خاصه عکس ازش زیاد داشتم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻