2777
2789
عنوان

جان سخت

294 بازدید | 8 پست

و یکی دیگه از سخت ترین شبها رو سپری می کنم با کلی درد جسم و روح و از خدا می خوام بهم کمک کنه این تنش رو هم رد کنم....خدای من مراقبم باش..

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@heliotrope به ساعتی که پست رو گداشتم و بعد بهت پیام دادم دقت کن.... 

خیالم راحته..من خودمو ب خدا سپردم و بعد اون اتفاق..

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

من داستانتو خوندم متاسفانه اخرش درست نفهمیدم چی شد خوب اون همش پنهون کاری میکرد بعد جدا شدی؟چرا الان ...

تا صفحه 23کاملش هست و واضحه که...

این پست دلیلش چیز دیگه بود..

ولی روزای سختی رو گذروندم چون واقعا عاشقانه دوسش داشتم و دارمو همیشه باهامه حسم