2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگلند

معمولا خوشگلی و قیمت کم باعث میشه ادم وسوسه شه، ببین از دوستات یا اشناهات کسی ازشون خرید نکرده یا پیجش چند ساله فعالیت داره 

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬
سخته اعتماد چون پی امای رضایت مشتریام بیشترشون فیکه نمیشه باور کرد خیلیا اینجوری پولشونو از دست دادن

اتفاقا من از یه پیج سفارش دادم که کامنت گذاشته بودن تشکر کرده بودن و... بعد پولمو گرفت و بلاکم کرد، متوجه شدم اونام پیج های فیک خودش بودن. البته شکایت کردم و اخرش پولمو گرفتم

کد رهگیری ها رو چک کن ک اسم فرستنده چیه کامنت هاش بخون ببین چی نوشت ب هایلایت رضایت مشتری هاش دقت ...

سعی کن از جایی خرید کنی ک ادرس مغازه حضوری هم تو بیوش زده باشه

سخته!...     اما صبوری بایدش...    
اتفاقا من از یه پیج سفارش دادم که کامنت گذاشته بودن تشکر کرده بودن و... بعد پولمو گرفت و بلاکم کرد، ...

دقیقا همونجوری پیش میبرن تعداد زیادی فیک پیج میسازن باخودش پیامکی یا... چت میکنه تا مشتریا رو گول بزنه حروم خورا

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬