شما حاضرید واسه رسیدن به یه عشق دوطرفه چیکار کنید؟؟؟ اگه خانوادت مخالف باشند چی؟؟؟
راه حلی بدید واسه رسیدن بهش
اگه بیان خواستگاری و خانوادت مخالف باشن چی😑😑😑
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺 من اگه بمیرمممامانوبابام تا مدتها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
عشق جاي خودش پيگير باش كه خانوادت به چه دلايلي مخالفت ميكنند اگه منطقي بود به حرفشون گوش كن اگه نه ب ...
بخدا خیلی پسر خوبیه ؛ مامانم از مامانش خوشش نمی یاد نمیدونم چرا😔ما دوتا موندیم این وسط؛ کلی وسایل به سلیقه ی من عشقم خریده😔😔😔نمیدونم دیگه چیکار کنیم
ما تو این شرایط بودیم..منتها خانواده اون مخالف بودن...نجنگید یا شایدم جنگید و خسته شد..هنوزم دوتامون ...
😔😔😔😔😔خیلی میترسم؛قراره باز بیان ولی میترسم یه چیزی بشه که بهشون بربخوره دیگه نیان؛یا خانوادم باهاشون بد رفتار کنن خیلی استرس دارم
بخدا خیلی پسر خوبیه ؛ مامانم از مامانش خوشش نمی یاد نمیدونم چرا😔ما دوتا موندیم این وسط؛ کلی وسایل ...
سعي كن متقاعدش كني مطمئن باش با لجبازي نميشه صبوري كن و فكر كن ببين چطوري ميتوني مادرتو متقاعد كني معمولا با خوب حرف زدن و منطقي حرف زدن مامانا راضي ميشن
سعي كن متقاعدش كني مطمئن باش با لجبازي نميشه صبوري كن و فكر كن ببين چطوري ميتوني مادرتو متقاعد كني م ...
عزیزم متاسفانه هرچی با مامانم صحبت میکنم انگار که نه انگار؛
نااميد نشو هرچقدر كه ميتوني ادامه بده خدا يه جايي دستتو ميگيره كه خودتم باورت نميشه
دورت بگردم الهی💜🧡