2777
2789
عنوان

رسیدن به عشق

224 بازدید | 12 پست

شما حاضرید واسه رسیدن به یه عشق دوطرفه چیکار کنید؟؟؟ اگه خانوادت مخالف باشند چی؟؟؟ 

راه حلی بدید واسه رسیدن بهش

اگه بیان خواستگاری و خانوادت مخالف باشن چی😑😑😑

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جرررررررر میدم خودمو برا عشقم🤣🤣

حال این روزام خیلی بده😔😔 نمی‌دونم چیکار کنم 

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
حال این روزام خیلی بده😔😔 نمی‌دونم چیکار کنم 

اخی عزیزم ایشالا زود حالت خوب میشه دختر....پایان شبه سیاه سفیده❤

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
عشق جاي خودش پيگير باش كه خانوادت به چه دلايلي مخالفت ميكنند اگه منطقي بود به حرفشون گوش كن اگه نه ب ...

بخدا خیلی پسر خوبیه ؛ مامانم از مامانش خوشش نمی یاد نمی‌دونم چرا😔ما دوتا موندیم این وسط؛ کلی وسایل به سلیقه ی من عشقم خریده😔😔😔نمی‌دونم دیگه چیکار کنیم

ما تو این شرایط بودیم..منتها خانواده اون مخالف بودن...نجنگید یا شایدم جنگید و خسته شد..هنوزم دوتامون ...

😔😔😔😔😔خیلی میترسم؛قراره باز بیان ولی میترسم یه چیزی بشه که بهشون بربخوره دیگه نیان؛یا خانوادم باهاشون بد رفتار کنن خیلی استرس دارم

بخدا خیلی پسر خوبیه ؛ مامانم از مامانش خوشش نمی یاد نمی‌دونم چرا😔ما دوتا موندیم این وسط؛ کلی وسایل ...

سعي كن متقاعدش كني مطمئن باش با لجبازي نميشه صبوري كن و فكر كن ببين چطوري ميتوني مادرتو متقاعد كني معمولا با خوب حرف زدن و منطقي حرف زدن مامانا راضي ميشن

نگران نباش هيچ عاشقي به آسوني به معشوقش نرسيده

سعي كن متقاعدش كني مطمئن باش با لجبازي نميشه صبوري كن و فكر كن ببين چطوري ميتوني مادرتو متقاعد كني م ...

عزیزم متاسفانه هرچی با مامانم صحبت میکنم انگار که نه انگار؛

نااميد نشو هرچقدر كه ميتوني ادامه بده خدا يه جايي دستتو ميگيره كه خودتم باورت نميشه

دورت بگردم الهی💜🧡