2777
2789
عنوان

بیاین کشف کنید!

41 بازدید | 5 پست

من چم شده؟ باتجربه ها کشف کنید 

من خیلی زیاااااد از هرادمی چه افراد قدیمی ک میشناسم چ افراد جدید ک میبینم چ دوست و آشنا چ غریبه واقعا حس تنفر دارم و اصن نمیتونم صمیمی بشم باکسی البته قبلا هم این مشکل رو داشتم و همیشه غبطه میخوردم ک چطور افراد دوستای خیلی صمیمی دارن من واقعا نمیتونم با کسی صمیمی بشم و ناخودآگاه حد و حدود میزارم براش و بااین حال بازم ضربه خوردما ولی خب تازگیا حتی دوستام هم بهم زنگ زدنی حس تنفر میاد بهم و غر میزنم و حتی جواب زنگ نمیدم یا خونه فامیل میریم یارو حرف زدنی نفرت دارم ازش و ب زور برا اینک حرف نزنم فقط میخندم ب حرفاش چیکار کنم من چم شدع؟

هیچی دلت شکسته.... داری افسردگی ی میگیری.. دلتم میخاد بری یجای هیشکی نباشه و هیشکی نشناستت... البته بخاطر دورویی اطرافیانم هست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دلت شکسته.... داری افسردگی ی میگیری.. دلتم میخاد بری یجای هیشکی نباشه و هیشکی نشناستت... البته ...

وای اره دقیقا حسای منو گفتی ب نظرت من چطوری میتونم درمان کنم؟ ینی حتی یک دوستم نزاشتم دور برم بمونه تنهام همیشه و راستش واقعا همینم ترجیح میدم مثلا دوستام نعریف میکنن با فلانی رفتیم بیرون یه حس بدی میاد سراغم میگم این چطوری میتونه با دوستش بره بیرون

وای اره دقیقا حسای منو گفتی ب نظرت من چطوری میتونم درمان کنم؟ ینی حتی یک دوستم نزاشتم دور برم بمونه ...

ادم از دوست ضربه میخوره چ خوب. و چ بد.... هیچی دیدتو مثبت کن و نزار یکی زیادی خودمونی شه و سعی کن ب کارای بقیه زیاد فکرنکنی... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه