2777
2789
عنوان

باز هم دیسک کمر😵

457 بازدید | 24 پست

دیسک بین مهره چهار و پنج زده بیرون ..درد دارم ..نگرانم ..

دبيرم. .نمی دونم می تونم بایستم سر کلاس یا نه ..

تو رو خدا اگر خودتون یا اطرافیان تون خوب شدید میشه بگيد از چه راهی ؟ 😵

ببین ی نفر این دکتر گفت یکی از بستگانش چهار دس تو پا راه میرف رفت پیش این دکتر یسری ورزش گفت هفته ای ی بار استخر که هر روزز ده ساله انجام میده خوب خوب شده الان اسکرینش پیدا میکنم خودمم میرم پیشش حالا کایر...اونکه بهت گفتم اونم خیلیا میگن رفتن خوب شدن انشالله منم خوب شم من بجز دیسک که شما داری توراسیک هم دارم بین کتفام نزدیک گردن

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
خیلی نگرانم ..یعنی خوب می شیم ما ؟ 😵

😭من فقط ۲۰ سالم میترسم نتونم کار کنم  

خیلی نگرانم ..یعنی خوب می شیم ما ؟ 😵

دیسک پایین خوب میشه نگران نباش من نگران دیسک تواسیکمم

ببین ی نفر این دکتر گفت یکی از بستگانش چهار دس تو پا راه میرف رفت پیش این دکتر یسری ورزش گفت هفته ای ...

چه ورزشایی ؟

اسی به خدا یکی از اقواممون ۳۳ سالش بود مشکل شما براش پیش اومد دکتر سریع گفت عمل کنه اونم بدبخت عمل کرد دور از جونه همه و شما هفته دیگه چهلمشه 

نگفتم که نگران بشی سعی کن با ورزش خودتو خوب کنی 

و خودتو زیر دست هر دکتری نندازی 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
چه ورزشایی ؟ اسی به خدا یکی از اقواممون ۳۳ سالش بود مشکل شما براش پیش اومد دکتر سریع گفت عمل کنه او ...

سر عمل مرد واقعا ؟ 

چه ورزشایی ؟ اسی به خدا یکی از اقواممون ۳۳ سالش بود مشکل شما براش پیش اومد دکتر سریع گفت عمل کنه او ...

اسم دکترش چی بود 😭

من دبیرم ..نمی دونم می تونم سر پا بایستم سر کلاس ؟ بنشینم روی صندلی ؟ رانندگی کنم برم مدرسه یا نه ؟ ...

ای کاش استراحت کنی 

اگه میتونی مرخصی بگیر ارزششو داره 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
من دبیرم ..نمی دونم می تونم سر پا بایستم سر کلاس ؟ بنشینم روی صندلی ؟ رانندگی کنم برم مدرسه یا نه ؟ ...

خدا بهمون رحم کنه من ورزشارو میکنم خوب نشدم میرم عمل اما پیش دکتر خوب امااا مرگ دست خدا قسمتم باشه از خداگه بمیرم