2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

210 بازدید | 13 پست

بچه ها من امشب خانواده شوهرمو دعوت کردم با وجود اینکه پریودم ولی کلی زحمت کشیدم از دیشب همش سرپام کلی تدارک با این وضعیت اقتصادی بد ۲ میلیون فقط خرید کردیم کلی میوه چیدما تو ظرف واسه اینکه سنگین نشه کم گذاشتم ینی کمم نه پرپر پر نکردم سر اون دعوا کرد باهام میگه چی کردی مگه یه چی تو این مایه ها اینم بعد زنگ مادرش بهش بود این بحث منم دلم شکست کشک بادمجون ذرست نمیکنم همین مرغ و ژله و کیک مرغ بسه

آخرشو نفهمیدم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم ینی ناراحت شدم دیگه حوصله ندارم یه مدل غذای دیگه درست کنم .ژله و مرغ و کیک مرغ بد نیس؟؟؟ دیگه ک ...

خوبه دیگه چخبره

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚
میگم ینی ناراحت شدم دیگه حوصله ندارم یه مدل غذای دیگه درست کنم .ژله و مرغ و کیک مرغ بد نیس؟؟؟ دیگه ک ...

اره بابا بسه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آره میگه زیاد بچین میگم سنگین میشه موقع تعارف میفته اینور اونور. یکیم سر گوجه سرخ کردن میگه کمه ۱۲ ن ...

چقد حساسه اه

والا خواهر این همه زحمت کشیدم با کمر درد. مادرش زنگ زد نمیدونم چی گفت این اینجوری کرد میگه چی کردی م ...

وا بگو دستم درد نکنه

ول کن محل نده انقد زحمتت ب هدر نده حداقل